Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » Весілля за кордоном

Індійське весілля

Індійське весілляІндійське весілля містить в собі багато стародавніх звичаїв і ритуалів, які мають символічне значення. Всі ці традиції покликані допомогти молодій парі створити міцну та щасливу сім’ю.

В день весілля нареченим нічого не можна їсти, аж до поч ... Читати далі »

Весільний одяг різних країн

Весільний одяг різних країнТрадиційний весільний одяг у нашому розумінні це костюм для хлопця та біла сукня для дівчини. Але, чи однаковим є весільне вбрання у різних країнах світу? Виявляється, в кожного народу своє бачення краси та того, у що має бути одягнута молода пара ... Читати далі »

Весілля в ісламських країнах

Весілля в ісламських країнах
В ісламському світі все логічно і просто. Немає тобі ні палких залицянь, ні ніжності. Якщо чоловік вирішив створити сім'ю,- будь-ласка, але при цьому в нього має бути достатньо засобів для існування нової сім'ї. Турб ... Читати далі »

Весілля в Японії

Весілля в Японії
В країні Сонця весільний ритуал продуманий до дрібниць. За кілька місяців до весілля парі вручають набір із декількох конвертів. Колись давно в один з конвертів вкладали гроші на весілля, сьогодні туди кладуть рахунок, який місти ... Читати далі »

Весілля в Італії

Весілля в Італії
Італійська кухня вважається однією з найкращих в світі. Тому на італійському весіллі можна скуштувати чимало страв-шедеврів кулінарної майстерності.

В різних регіонах Італії є свої різновиди рецептів приготування страв. Ку ... Читати далі »

Цікаві весільні традиції народів світу

Цікаві весільні традиції народів світуНа островах Барбадос, Гренада і Санта-Лучія на весілля печуть великий "чорний" пиріг з сухофруктами і ромом. В рецепт, який передається від матері до доньки входять: борошно, темний коричневий цукор, масло, яйця, вишня, ізюм, чорнослив, смородина. Су ... Читати далі »
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"