Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » Інше

Що подарувати на день св. Валентина?

Що подарувати на день св. Валентина?До дня св. Валентина залишилося не так вже й багато днів, прийшов час задуматися над подарунком для своєї половинки.

Звісно, квіти та солодощі залишаються подарунком №1. Але, багатьом хочеться потішити партнера чимось особливим. Нижче подані можливі варіанти подарунків. ... Читати далі »

Найоригінальніші освідчення в коханні

Найоригінальніші освідчення в коханніМабуть, кожна дівчина мріє про власне весілля, про білу сукню та каблучку із блискучим камінчиком. Утім, не менш захопливою подією, яка запам'ятовується на все життя, є освідчення. Якщо раніше ідеальним вважалося традиційне (троянди, кабл ... Читати далі »

День Святого Валентина: сценарії свята

День Святого Валентина: сценарії святаНасправді, щоб провести День Святого Валентина незабутньо, сценаріїв - безліч, так само, як і способів здивувати свою половинку, але для цього обов'язково має бути бажання порадувати кохану людину! А все інше додасться, вже повірте!

Щоб Ваше свято 14 лютого пройшло на "відмінно" і потім викликало добрі та милі спогади, ось кілька варіантів святкування на замітку. Виберіть найоптимальніший для вас. ... Читати далі »

Святковий манікюр на День Валентина

Святковий манікюр на День ВалентинаДень св. Валентина – день кохання і романтики. Цей день, поза сумнівом, вважається найособливішим днем в році для всіх закоханих. Традиційною для багатьох є романтична вечеря.

Ми, дівчата, ретельно готуємось до цієї події, щоб виглядати без ... Читати далі »

"Я тебе кохаю" на різних мовах світу

"Я тебе кохаю" - заповітні три слова, які кожен мріє почути. Їх можна сказати по різному і на різних мовах. Популярні "I love you" розуміють, навіть ті, хто ніколи не вчив англійську. Але, якщо бажаєте здивувати свою половинку ... Читати далі »

Історія валентинок

Історія валентинокУ наш час "валентинкою" називають листівку для коханої людини в день Святого Валентина. Історія появи "валентинок" досить цікава. Спочатку їм передували слова і пісні, які кохані говорили або співали один одному ще в середні віки.

Перші ... Читати далі »

1 2 3 »
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"