Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Травень » 7 » Оригінальні весільні сукні
22:11
Оригінальні весільні сукні
Кожна дівчина перед своїм весіллям обдумує, якою буде її весільна сукня. Переглядає десятки фотографій в пошуку тої, яка б припала до душі і була найкращою та особливою.

Всі, звичайно хочуть чогось надзвичайного, красивого, хочуть виділятися серед інших наречених. Та є такі весільні вбрання, які, навряд чи, одягне навіть найбільш екстравагантна з нас. Вони зроблені з гумових рукавичок, шоколаду, туалетного паперу, повітряних кульок та, навіть, з презервативів. Для чого тоді їх створюють? В кожної з них є своя історія та своє призначення, бо, сукню з великої кількості заварних булочок дівчина все-таки одягла, адже її зробив сам наречений!

Ось кілька з них:

Сукня з живих квітів, звичайно, гарна та, на жаль, не довговічна... В такій тільки церемонію відбути, а в ресторан щось інше одягати потрібно.

весільна сукня

Весільне вбрання з повітряних кульок оригінальне і красиве, але від необачного проколу може здутися і... погодьтеся, тоді воно виглядатиме менш оригінально.


оригінальні сукні

Чарівний шедевр, зроблений українцем для своєї коханої, з тістечок смачний, так що до кінця вечора може нічого й не залишитись…


чарівна сукня

Сукня з презервативів була зроблена до Дня пам’яті про людей, які померли від СНІДу. Вона як нагадування про те, що завжди потрібно берегти себе і свого партнера.


гарна весільна сукня

Цю красу придумали і створили в Китаї із пір’я великої кількості пав.


весільне плаття для нареченої

Британка С’юзі МакМюррей створила цю сукню з 1400 гумових рукавичок.


весільні плаття

А ось таке бачення весільної сукні було у відомого на весь світ дизайнера Ів Сен Лорана. Цьому витвору мистецтва уже 44 роки, а воно й зараз викликає захоплення.


весільні сукні

У це важко повірити, але цей витвір мистецтва створений з туалетного паперу.


сукня

А ця пошита з овечої шерсті. Її зробила собі сама наречена, і вкотре доказала, що з простого та непримітного матеріалу можна зробити щось красиве та незвичне.


незвичайне плаття

Шоколадне диво-сукня в поєднанні з шоколадним капелюшком, взуттям і прикрасою для волосся. Сісти не сядеш, можна тільки ходити та дивувати гостей.

Категорія: Весільні сукні та аксесуари | Переглядів: 12201 | Додав: LuckyRich | Теги: весільні плаття, весільні сукні | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"