Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум для наречених і не тільки... » Весільний форум » Дешевий і дорогий тамада у Львові – хто по чому? (Скільки коштує тамада у Львові)
Дешевий і дорогий тамада у Львові – хто по чому?
kuperДата: Четвер, 14.11.2013, 13:47 | Повідомлення # 1
Паперовий рівень
Група: Фірми
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Цінова вартість послуг тамади у Львові сьогодні коливається від 150$ за тамаду-початківця (практично без досвіду роботи), ціна від 300-350$ за тамаду з практичним досвідом роботи 1-2 роки (зазвичай 1 весілля за 2-3 місяці), ціновий аспект від 450-600$ коштує хороший професійний тамада з 5-10 річним і більше досвідом роботи, і нарешті, ціна за артиста театру, або ж добре розкручену місцеву іміджеву зірку-тамаду від 700$ і більше. Справжнє нашестя початківців ціною від 150 у.о. у Львові розпочалося у кінці 2011 року. Серед них і студенти, і випускники ВУЗів, і ті що в силу тих чи інших життєвих обставин, залишилися без основної роботи. У 2013 році, набувши перший початковий досвід, чимало з них перейшли у іншу – більш вищу цінову категорію – 350 у.о. Останнім часом ряди львівських тамадів поповнили і колишні музиканти, котрі працювали в складі музичних гуртів. Чимало львівських музичних колективів і раніше, як додаток до своїх основних послуг, за додаткову плату, пропонували тамадування. Але ведення у їх виконанні зводилось до кількох конкурсів під час танцювальних блоків і, в кращому випадку, співи під аккордеон разом з гостями за столами. З появою у технічному арсеналі музикантів міні-дисків та ноутбуків з’явилася можливість записувати кожне слово сказане тамадою у мікрофон на свій ноутбук, а отже, творчо не напружуючись, отримати повний сценарій весільного свята. Ось що я почув з вуст такого «новоспеченого» тамади: «…у музичному гурті нас працювало троє, інколи працювали до самого ранку, ціна за весілля складала 350 у.о на трьох. Зараз я працюю окремо, як тамада, і сам заробляю ті ж 350 доларів, працюючи до 12-тої, максимум до 1-шої години ночі». Але слід зазначити, що наявність чужого весільного сценарію, далеко не гарантує успішне проведення весілля. Це як музичний шедевр у виконанні початківця і справжнього маестро – звучить абсолютно по різному. Адже не буває однакових весіль, як не буває і однакових гостей, до кожного з них потрібно знайти свій підхід, свій ключик. Вельми важливу роль у мистецтві тамади відіграє і абсолютне відчуття атмосфери свята, хороше почуття гумору і такту, і особистий шарм, і приємний голос, і вміло розставлені акценти у своїй промові, і навіть потрібні паузи у потрібному місці, і врешті врешт добре поставлена дикція, щоб усе сказане було зрозуміло кожному. Саме від таких, здавалося б маленьких нюансів, і залежить не тільки хід свята, а й пам'ять про нього.
Роботу тамади потрібно не просто любити, а жити нею, віддавати їй усю свою душу і серце, приїжджаєш з весілля абсолютно знесиленим, але водночас щасливим від чудово виконаної роботи, Бути хорошим тамадою не легко, це надважка праця, бути тамадою – це справжнє мистецтво ІМПРОВІЗАЦІЇ, якепідвладне професіоналу у якого за плечима добрий десяток років професійної роботи, сотня весіль, нестандартних ситуацій і форс-мажорних обставин.
Повертаючись до цінової політики на тамаду у Львові можна сказати, що можна знайти тамаду задешево і сердито, але, аж ніяк, дешево і якісно. Можна спокусити потенційного клієнта низькою ціною на свої послуги, при цьому знаючи наперед, що претензій не буде, адже тут спрацьовує принцип – як платять так і працюю. Тому чим менша ціна, тим нижча якість послуг. Зрештою, як каже один мій знайомий є дешева машина Запорожець, і є якісний автомобіль Мерседес.


Повідомлення відредагував kuper - Четвер, 14.11.2013, 13:54
 
Olia94Дата: Четвер, 21.07.2016, 16:11 | Повідомлення # 2
Паперовий рівень
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
йомана, нема куди гроші дівати??....
 
МашаШаДата: Середа, 27.07.2016, 20:53 | Повідомлення # 3
Паперовий рівень
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Охренеть! 300 уе за необязательного персонажа на свадьбе??? Да посмотрите на тарифы на интернет http://www.lanet.ua/internet/ - подключитесь, найдите на тематическом сайте сценарий, попросите друга или подругу вам помочь и все!
 
Форум » Форум для наречених і не тільки... » Весільний форум » Дешевий і дорогий тамада у Львові – хто по чому? (Скільки коштує тамада у Львові)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: