Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Листопад » 20 » 19 квіток для весільного букету
21:14
19 квіток для весільного букету

Для кожної нареченої наступає такий момент, коли потрібно вирішити, яким саме буде весільний букет. В Україні класикою і найпопулярнішими є троянди. А в світі наречені часто обирають інші квіти, які є не менш красивими та ніжними. Можливо, і вам слід обдумати не тільки форму букета, але й інші варіанти, окрім троянд?

1. Нарциси

Зараз популярними є тематичні букети, або букети, які залежать від пори року, коли відбувається весілля. Хоча нарцис горда квітка, але поєднання з помаранчевими герберами та помаранчевими фрезіями буде доречним навесні. Яскравий та веселий букет створить весняний настрій для вас.

2.  Кали

Досить сміливі, для наречених, які впевнені в собі. Кали бувають різних кольорів: білі, персикові, фіолетові, жовті, навіть чорні ( хоча це не настільки чорний колір, якщо добре придивитися – темно-фіолетовий ). Для літа підійдуть персикові і жовті кали. В зимовому букеті драматично та особливо будуть виглядати темно-фіолетові, звісно, якщо ви не забобонні.

Лілія Касабланка

3. Гарденія

Біла, ніжна, чарівна. Залишатиметься такою, якщо ви оберете тільки її, або в поєднанні з іншими квітами. Елегантно і дуже красиво квіти гарденії виглядають на зеленому фоні листків. 

Її також можна використовувати в різних флористичних декораціях, якщо ви щось таке плануєте на своєму весіллі. Наприклад, поставити гарденію на воду в скляній ємкості.

4. Гортензія

Досить сучасний вибір. Найхарактернішим є синій колір, але може бути фіолетовий, білий, голубий. Гарно виглядає в букеті поряд з іншими квітами і чудово – на фоні білої сукні.

Тюльпан

5. Лілія Касабланка

Дуже-дуже чарівні! Та найкраще поєднуються з іншими квітами і не дуже гарно дивляться, якщо букет створений лише з них. Бувають різних кольорів, хоча найкращою є, звичайно, біла лілія. Мають сильний аромат, тому тим, хто страждає на алергію, на жаль, не підійдуть.

6. Лілія Беладонна (амариліс)

Росте на дуже високому стеблі, яке можна вкоротити, щоб використати для весільного букету. Витончена та елегантна квітка із Південної Африки. Її також можна використати для створення весільної зачіски.

7. Орхідеї

Орхідеї є символом краси та кохання, тому чудово підходять для вашого свята. Єдиним їхнім мінусом є їхня ціна, хоча в цей незвичайний та особливий день можна дозволити собі таке естетичне задоволення.

Орхідеї

8. Стефанотіс

Можливо, не кожен знає, як виглядає ця чарівна квіточка. Але у весільному букеті вона буде дуже доречною, і чудово доповнить лілії Касабланка або білі троянди.

Соняшник

9. Тюльпани

Тюльпани бувають різних кольорів, тому добре дивляться в ансамблі з різними квітами. Їхньою гарною рисою є витривалість. Тюльпани будуть гарно виглядати протягом цілого святкового дня і не зів’януть. Тюльпан є романтичним символом, а саме символом ідеального кохання. Червоні тюльпани – ви визнаєте свою любов до партнера, жовті – відчайдушне кохання, кремові – ви будете кохати свого обранця 

завжди.

Ці весняні квіти найкраще будуть виглядати в букеті, якщо ваше весілля відбудеться навесні.

10. Гербери

Завжди нагадують великі ромашки. Бувають різних кольорів. Найкраще використати їх, якщо весілля заплановане на літню пору, і особливо, якщо воно відбудеться на лоні природи.

Жовтець

11. Півонії

Вони такі красиві та оригінальні! Підходять для весілля у будь-який сезон. Півоній є багато видів: бомба, японський цвіт та інші. Кожен з цих видів гарний, хоча ззовні відрізняється один від одного. Тож, якщо ви мрієте про півонії, прогляньте всі можливі види. Півонія є символом щасливого шлюбу, краси та процвітання. А ще на Сході вірять, що ця квітка захищає від злих духів.

12. Соняшник

Традиційною квіткою у весільному букеті соняшник важко назвати. Та якщо ваше весілля відбуватиметься влітку та ще й на природі, то соняшник буде дуже доречним у весільному букеті. Ця квітка також підійде для тематичного весілля в українському стилі. Цікаві сорти соняшника з’явилися в останні роки: бордові, помаранчеві, або зі смугастими пелюстками. 

13. Жовтець

Невеличка квітка, про яку, можливо, ви і не знали. Така романтична і красива. Селекціонерами виведені різні сорти, але для весільного букету найкраще підійде «жовтець азіатський».

Фрезії14. Фрезії

Варіанти кольорів фрезій просто вражають! Хоча білі будуть виглядати чистими та ніжними у ансамблі весільного букету. За кордоном є дуже популярними весільними квітами.

15. Дельфініуми

Квітка, що росте на високому стеблі. Гама кольорів: від ніжно блакитного до темно-синього. Якщо для свого весілля ви обрали цей колір, то дельфініуми будуть незамінними. Гарно та контрастно дивляться у букеті поряд з білими квітами.

16. Конвалія

Час цвітіння конвалії дуже обмежений. Та вона настільки ніжна та неповторна, що тільки для того, щоб використати її у весільному букеті варто подумати про весілля у травні.

Конвалія

17. Лілія Беладонна (амариліс)

Рсте на дуже високому стеблі, яке можна вкоротити, щоб використати для весільного букету. Витончена та елегантна квітка із Південної Африки. Її також можна використати для створення весільної зачіски.

18. Хризантеми

Хризантеми підійдуть для осіннього весілля, адже цвітуть вони пізньої осені. Бувають різних кольорів: білі, червоні, фіолетові та інші.

19. Троянди

Завершують список троянди, які традиційно вважаються символом кохання та романтики. Пелюстками троянд можна оздобити весільні столи або посипати дорогу перед молодятами. Для українських наречених вони є квітами №1 та безперечними лідерами. Вони дуже гарно виглядають в букеті самі, але поєднання з іншими, теж гарними квітами, буде виглядати не тільки красиво, а ще й оригінально.

Подумайте над стилем свого букету та квітами, які бажаєте в ньому використати. Стандартні букети, які пропонують більшість квіткових магазинів краще відкладіть для інших свят. Для себе, в цей незабутній день, оберіть щось особливе.

Категорія: Весільний букет | Переглядів: 10017 | Додав: LuckyRich | Теги: свадебный букет, весільний букет, квіти для весільного букету | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"