Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2008 » Травень » 28 » Як запросити гостей на весілля
20:50
Як запросити гостей на весілля
Весілля – є досить важливою подією, до якої готуються заздалегідь. Частиною приготувань є оформлення та відправлення запрошень для родичів, друзів і знайомих. Більшість молодих пар надає перевагу стандартним запрошенням, які легко знайти в крамницях де продають листівки, в книжкових магазинах. Творчі особистості роблять запрошення власноруч. Виглядають такі запрошення оригінально і ексклюзивно, але роботи з ними чимало. Можна також використати звичайні запрошення і заповнити їх цікавим текстом.

Варіанти тексту для запрошень:



Дорогий (дорога)……….!
Запрошуємо Вас на наше весілля, яке відбудеться (дата) в (час потатку забави) в ресторані (назва ресторану) за адресою: (адреса)
Підпис молодят


Дорогі (дорога або дорогий)……….!
9 серпня в нашому житті відбудеться важлива подія – наше весілля. Ми б хотіли бачити Вас на цьому важливому для нас торжестві. Запрошуємо Вас розділити нашу радість (дата) в (час початку забави) в (назва ресторану, кафе) за адресою: (адреса)
Підпис молодят


(Ім’я запрошеного).
9 серпня в нашому житті відбудеться важлива подія – наше весілля. За весільним столом зберуться всі, кого ми любимо. А Вас ми любимо безмірно! Тому приходьте на наше гучне весілля! Будьте ласкаві порадувати нас своєю присутністю! Забава відбудеться (дата) в (час початку забави) в (назва ресторану, кафе) за адресою: (адреса)
Підпис молодят


Дорога (Ім’я подружки)……….!
В мене скоро весілля. Приходи, будемо танцювати, співати, веселитися від душі! Для весілля приготуй найкраще вбрання і свою неповторну посмішку! Чекаю тебе (дата) в (час початку забави) в (назва ресторану, кафе) за адресою: (адреса)
Підпис нареченої


Дорогі……….!
Найважливіший і найщасливіший день нашого життя ми не можемо уявити без Вашої присутності. Ми дуже хочемо Вас бачити (дата) в (час початку забави) в (назва ресторану, кафе) за адресою: (адреса)
Підпис молодят


Дорога (дорогий) сестричко (братику)!
Ми (імена молодят) запрошуємо тебе на найщасливішу подію в нашому житті – на весілля. В цей святковий день ми дуже хочемо, щоб ти була (був) поряд! Весілля відбудеться (дата) в (час початку забави) в (назва ресторану, кафе) за адресою: (адреса)
Підпис молодят


Дорогі батьки!
Скоро відбудеться наше весілля. Для нас – це найважливіша подія в житті. Для повноти щастя ми б хотіли бачити Вас на нашому весіллі як найдорожчих для нас людей, без яких ніколи б не наступив цей день. Запрошуємо Вас (дата) в (час початку забави) в (назва ресторану, кафе) за адресою: (адреса)
Підпис молодят


Дорога мамо!
Нехай Твоя добра посмішка додасть нам щастя в найсвітліший день нашого життя! Запрошуємо Тебе розділити нашу радість (дата) в (час початку забави) в (назва ресторану, кафе) за адресою: (адреса)
Підпис молодят


Дорогий тату!
В радісний і щасливий для нас день, ми б хотіли бачити Тебе на нашому весіллі, яке відбудеться (дата) в (час початку забави) в (назва ресторану, кафе) за адресою: (адреса)
Підпис молодят


Дорога бабусю!
Ми цінуємо Твою любов і будемо дуже щасливі, якщо Ти прийдеш розділити з нами родість. Запрошуємо Тебе на весілля, яке відбудеться (дата) в (час початку забави) в (назва ресторану, кафе) за адресою: (адреса)
Підпис молодят


Дорогий дідусю!
Ми Тобою дуже гордимося і завжди раді бачити Тебе поряд з нами. Скоро відбудеться наше весілля. Ми б хотіли бачити Тебе на нашому весіллі (дата) в (час початку забави) в (назва ресторану, кафе) за адресою: (адреса)
Підпис молодят


Дорогий хресний!
Ти для мене є другим татом. Тому для нас просто необхідна Твоя присутність в день нашого весілля, яке відбудеться (дата) в (час початку забави) в (назва ресторану, кафе) за адресою: (адреса)
Підпис молодят


Дорога хресна!
Скоро відбудеться наше весілля. Для нас – це найважливіша подія в житті. Ти завжди була для мене доброю і люблячою мамою. Прийди і розділи з нами радість цього світлого дня (дата) в (час початку забави) в (назва ресторану, кафе) за адресою: (адреса)
Підпис молодят
Категорія: З уст народу | Переглядів: 12510 | Додав: Admin | Теги: запрошення | Рейтинг: 3.7/22
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"