Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2008 » Вересень » 11 » Сукня нареченої
17:51
Сукня нареченої
Біла чи ніжно - абрикосова, а може з рожевим відтінком? Або оригінальна червона сукня, яка вказує, що наречена досить смілива та екстравагантна.

Ми хочемо манити, зачаровувати, захоплювати та покоряти серця всіх гостей, які будуть на весіллі, а найперше - нашого рідного, милого і коханого майбутнього чоловіка і супутника життя. То ж який колір вибрати, якому фасону надати перевагу, щоб виглядати приголомшливо та блискуче?

Класичним кольором є білий. В європейській традиції цей колір асоціюється зі свіжістю, чистотою, невинністю. Серед інших кольорів білий вважається «найблагороднішим». Часто сучасні дівчата надають перевагу іншим світлим кольорам: рожевому, голубому, теплому кремовому, ніжному абрикосовому, кольору слонової кістки – «айвері», «бризам шампанського», сріблисто - білому або їхнім відтінкам. Кожний колір має своє містичне значення, тому варто врахувати всі нюанси при виборі кольору сукні.

Червоний колір – символ багатства, сонця. Вибираючи цей колір, наречена приречена на підвищену увагу до себе, але хіба не цього хоче кожна дівчина в найщасливіший день свого життя? Однак червоний колір самодостатній, не всім пасує і носити його ще треба вміти.

Жовтогарячий символізує чутливість, золотий – достоїнство, сталість у звичках, темно – синій – приховує незбагненну таємницю.

Астрологи вважають, що леву, овену, стрільцю слід одягати теплі абрикосові відтінки або ніжні рожеві. Для тельців, дів та козерогів підійдуть сукні золотого, сірого, білого, кремового відтінків. А близнюкам, терезам та водолію пасуватимуть сукні кремового, бежевого, абрикосового кольорів. Рибам, раку та скорпіону рекомендують вибирати довгі сукні молочно-білого, сріблисто-сірого чи світлого зеленого кольору.

Класичний фасон весільного вбрання – це невеликий, прилягаючий ліф, у вигляді корсету і пишна довга спідниця, часто зі шлейфом. Королівське вбрання! Верхню частину плаття шиють з кружева, атласу або шовку. Нижня, як правило, складається з багатьох шарів: шовку, шифону, тафти або атласу.

Шлейф – це продовження заднього полотна спідниці, і його довжина залежить від смаків та уподобань нареченої. Шлейф може починатися від кокетки на спідниці або від лінії плеч, або від талії.

Зараз часто використовують відкріпний шлейф, який після церемонії знімають.


Категорія: Весільні сукні та аксесуари | Переглядів: 7563 | Додав: Admin | Теги: плаття, весільні сукні, сукня, весільні плаття, весільна сукня, сукні | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"