Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2008 » Жовтень » 20 » Весільна засмага, або як стати шоколадною нареченою
22:36
Весільна засмага, або як стати шоколадною нареченою
Як би це дивно не звучало, але солярій користується популярністю саме в тих, хто виходить заміж у травні-червні. Тому, якщо хочете стати еталоном весільної засмаги - абонемент у солярій купуйте за два тижні, а не за чотири, як це роблять деякі.

Оператори студії засмаги запевняють, солярій не є  шкідливішим, ніж сонце. Головне - грамотно до цього підійти і без зайвого фанатизму. Час допоможуть розрахувати консультанти студії. Як правило, радять починати з 5 хвилин, поступово збільшуючи їхню кількість.

Щоб придбати рівну засмагу вистачить 6-8 зустрічей із штучним сонцем. Між 1 і 2 сеансами обов'язково почекайте добу. Наприклад, прийшли в солярій у понеділок, наступного разу - у середу.

Тим, у кого шкіра світла, краще використовувати активатори засмаги. Після того як на шкірі з'явитися хоча б найменший відтінок - крем з бронзаторами. При підвищенні вмісту бронзаторів - підвищується вартість крему.

Не можна загаряти з декоративною косметикою, вона відштовхує ультрафіолет. Який вплив на шкіру буде мати загар з косметикою – сказати важко. Можливі і почервоніння, і плями на обличчі.

Не забувайте про горизонтальний солярій - він усе ще в моді. У ньому краще загоряють обличчя і ноги, а ось турбосолярії вирівнюють колір шкіри. Чергуючи засмагу в горизонтальному і вертикальному положенні, можете бути впевненими - плями вам точно не загрожують!

Шкіра нареченої повинна виглядати не тільки засмаглою, але й здоровою. Хочете, щоб вона світилася і мала здоровий блиск?  У цьому допоможуть креми з ефектом мерехтіння.

І ще одна порада: пийте морквяний сік! Він сприяє прояву засмаги. Тільки без фанатизму - можете стати такою ж, як і морквина, жовтого кольору.

Категорія: Краса та здоров'я | Переглядів: 3729 | Додав: Admin | Теги: засмага | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"