Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Березень » 1 » Весільний манікюр - маленькі шедеври
17:50
Весільний манікюр - маленькі шедеври

"...Вона досконала до кінчиків нігтів". У день власного весілля почути про себе такі слова прагнуть всі наречені. І не дивно, адже кожна представниця кращої половини людства ще з дитинства виношує в уяві образ, у якому постане перед вівтарем дорослого життя. Без сумніву, цей образ є втіленням досконалості, в ньому немає жодної деталі, яка б могла зіпсувати довгоочікуване свято. Бездоганним мусить бути все, а особливо ваші руки, адже в історичний момент обміну обручками на них будуть скеровані погляди гостей, об'єктиви камер та фотоапаратів.

Якщо у вас вже є улюблений майстер манікюру, який "вивчив" ваші пальчики і знає, що їм пасує - чудово. Та якщо ви ще такого не зустріли, то не відкладайте запис на манікюр до останнього дня і не записуйтеся в перший-ліпший салон до майстра, роботи якого ніколи не бачили. Розпочніть пошуки приблизно за місяць до події. Зробіть манікюр у кількох салонах і оберіть той, який найбільше задовольнив ваш смак. Так вдасться уникнути неприємних сюрпризів і зіпсованого настрою напередодні весілля.Весільнимй манікюр

Бірка "весільний" міцно закріпилася за "французьким" манікюром. Адже він ніжний, класичний, непретензійний, пасує до будь-якої сукні і майже всім подобається. І справді, з цим важко сперечатися - класика, як завжди, поза конкуренцією. Мабуть, тому більшість наречених обирають саме такий варіант манікюру. Та якщо зараз ви читаєте цю статтю, то ви не більшість - ви особлива. Тому й весільний манікюр у вас має бути не такий, як у всіх. Тим паче, альтернатива існує, треба лише розкомплексувати уяву. Насамперед, можете поекспериментувати із вже згаданим "френчем". Оздобте його малесенькими камінчиками та бісером у найрізноманітніших комбінаціях. Можете навіть спробувати відтворити ними візерунок на вашій сукні. Або ж накласти на основну частину нігтя (тобто не на ту, що покрита лаком) срібні чи золоті (у залежності від кольору вашої біжутерії) ниточки. Нехай ваша манікюрниця викладе із них спіраль чи сіточку, знову ж таки, все залежитьвід сукні та аксесуарів. Можете вдатися і до ще складнішого трюку - накладання на нігтики шматочків мережива. Малесенькі елементики цієї тканини здатні перетворити ваші руки в один із головних акцентів образу.

Якщо ж вирішите вдатися до кольорових рішень - теж не програєте. Використовуючи тільки лак і фарби, на кінчиках ваших пальчиків можуть розцвісти найдивовижніші квіти та листочки... Але не перестарайтеся з малюнками - ви не в картинній галареї їх виставлятимете, а на своєму найніжнішому святі. Будьте обачні і з кольорами. Якщо, наприклад, сукня білого кольору без інших барв, то до неї пасуватиме біло-рожевий манікюр. Натомість, будь-яке кольорове вкраплення у платті дає вам право використати таку ж гаму, розписуючи нігті.

Категорія: Краса та здоров'я | Переглядів: 26158 | Додав: Admin | Теги: манікюр, нарощування нігтів | Рейтинг: 3.5/29
Всього коментарів: 5
Аватар відсутній
э 24.08.2010 12:39
surprised surprised surprised surprised surprised surprised
Аватар відсутній
ольга 20.07.2010 15:45
smile smile
Аватар відсутній
ОЛЕНА 09.06.2010 19:32
ВЕСІЛЬНІ ЗАЧІСКИ
Аватар відсутній
ОЛЕНА 09.06.2010 19:31
ВЕСІЛЬНІ СУКНІ
Аватар відсутній
lena1 03.09.2009 20:54
tongue
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"