Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Квітень » 7 » Цікаві весільні традиції народів світу
21:28
Цікаві весільні традиції народів світу
На островах Барбадос, Гренада і Санта-Лучія на весілля печуть великий "чорний" пиріг з сухофруктами і ромом. В рецепт, який передається від матері до доньки входять: борошно, темний коричневий цукор, масло, яйця, вишня, ізюм, чорнослив, смородина. Сухофрукти замочують в ромі і витримують в глиняному кувшині від 2 тижнів до 6 місяців.

На Бермудських островах весільний торт прикрашають справжнім живим деревцем. Потім молодята посадять його перед своєю домівкою.

В США традиції, в основному, англо-саксонські, і тому багатоповерховий весільний торт - явище звичне кожному. А як ви думаєте, що робить наречена, коли розрізає торт? - Акуратно вимащує обличчя нареченого кремом. І всі сміються...

В індійському племені бороро із джунглів Амазонки весільний стіл сервірується на одного. Дівчина пропонує хлопцеві горщик з їжею, який правильно зачаклований. Не хочеш - не їж, з’їв - ти вже одружений. Попробував, але недоїв - будеш думати.

В Англії десерт - це не кінцева, а основна частина весільної церемонії.

Заможні англійці підбирають під довжину шлейфа сукні нареченої відповідну довжину автомобіля.

Страви італійської кухні, які подають на весільну забаву - це тріумф еротичної кулінарії.

Фірмова страва на будь-якому бедуінському весіллі, мабуть розрахована на велику кількість гостей з різними смаками: вареними яйцями фарширують декількох риб, рибами - курей, курми - ягня, а ягням - верблюда. Після цього верблюда закопують в гарячий пісок і зверху розпалюють вогонь. Готового верблюда струшують від піску, кладуть на блюдо і прикрашають зеленню. Смачного!:)

У арабів в перший день весілля забава розрахована не на таку вже й велику кількість людей - так, тільки найближчі друзі та родичі, максимум кілька сотень людей, не більше... А ось вночі, перед другим днем, якщо родичі нареченого заріжуть на забаву менше, ніж 40 баранів їх по-іншому, ніж скупердяями не назвуть! Баранину подають з рисом і дужим смачним соусом із місцевого кислого молока.

...на островах архіпелагу Тромбріан, неподалік Нової Гвінеї, весільна церемонія взагалі відсутня. Щоб зареєструвати шлюб, молодятам достатньо їсти з одної тарілки на очах у інших членів племені.

А в Судані весільні страви для нареченої розпочинають готувати за місяць до весілля. За їхніми мірками, повніша жінка - гарніша жінка. Бідній нареченій приносять цілий місяць кожного ранку по кілограму ситної каші із дурри (злак, подібний до проса). Щоб вона все з'їла, родичі використовують спеціальний батіг зі шкіри бегемота. Наречену будуть бити, поки недоїсть. Краще з'їсти все небитою...:)

В Японії на весільну церемонію наречені одягають народне вбрання.

Саке в Японії - замість весільних обручок.

В китайській провінції Хубей, місті Тяньмень весільне застілля може складатися з 8 холодних і 8 гарячих страв. Всі тарілки повинні бути заповнені до країв, а самі страви - приготовані і розставлені із врахуванням гами кольорів.

Хіт корейського весільного столу - відварний півень, обмотаний різнобарвними нитками, з червоним перчиком в дзьобі. Перчик символізує подружнє кохання. Користуються популярністю також гуси і качки, адже ці птахи створюють собі пари на все життя.

В Узбекистані на весіллі гостям подають плов.

В індійському племені нандхарі весільний стіл  досить скромний - невелика кількість фруктів і солодощів. Це пов’язано з тим, що весільні розходи, за звичаєм, не повинні перевищувати 1 рупію15 пайс. Через інфляцію витрати підняли до 13 рупій. І це при курсі 45 рупій за долар!

На російському весіллі традиційно трапеза розпочиналась з риби.

В Норвегії гості їдять традиційну страву содд - овочевий суп з фрикадельками з баранини. Головна весільна страва - "каша нареченої" із пшениці з вершками. На десерт подають кранцекакер - кільця з мигдалю, які зазвичай їдять з морозивом.

В Швеції гостей пригощають за скромним шведським столом: легка закуска, фрукти, невелика кількість алкогольних напоїв і весільний торт.

В Данії законом регулюється кількість їжі на весільному бенкеті. Традиційне весільне застілля включало не менше 10 гусей, качок і ягнят, 5 поросят, 20 курей, 2 корови і неймовірну кількість спиртного! Не обходилось без шикарної випічки, в тому числі знаменитий датський весільний пиріг з парципанами, який по краях прикрашається свічками, свіжими фруктами і медальйонами з портретами молодят.

На весіллі ненців гостей пригощають сирою оленятиною. Декілька десятків оленів виплатили батькові нареченої як калим, чому ж не спробувати хоч одного?
Категорія: Весілля за кордоном | Переглядів: 7237 | Додав: Admin | Теги: традиції | Рейтинг: 4.8/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"