Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Квітень » 21 » Весілля в Італії
18:33
Весілля в Італії
Італійська кухня вважається однією з найкращих в світі. Тому на італійському весіллі можна скуштувати чимало страв-шедеврів кулінарної майстерності.

В різних регіонах Італії є свої різновиди рецептів приготування страв. Курка є обов’язковою стравою на італійському весіллі. Так ось в Лігурії її подають з маслинами, в Сицилії - з великою кількістю овочів, в Анконі - з вином, часником і розмарином, а в горах Абруцці - з помідорами і солодким перцем. Але в будь-якій частині Італії спочатку  подають антипасті - закуски, які збуджують апетит: інсалата ді карне крюда - дуже тоненькі шматочки сирої телятини, замариновані в оливковому маслі з часником і лемоном, моск’яме - солена спинка тунця, фрутті де маре - морський коктейль з мідій, гребінців, восьминогів та ін. морських жителів, також подають велику кількість маринованих овочів.

Після антипасті подають звичайно ж і саму пасту, кількість рецептів приготування якої неможливо перерахувати. Потім подають страви з м’яса і риби. В кінці - солодке: кассате - розкішний творожний торт з морозивом, тірамісу, мигдалевий крем, джелато - італійське морозиво, та ще стільки солодощів та цукерок, що нам буде важко уявити! 

Категорія: Весілля за кордоном | Переглядів: 4571 | Додав: Admin | Теги: весілля | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"