Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Травень » 2 » Медовий місяць
22:03
Медовий місяць
Медовий місяць - перший місяць подружнього життя. Якраз в цей період молодята звикають до ролі чоловіка та дружини, створюється новий, зовсім незвичний для них стиль життя, змінюються відносини з батьками, друзями та знайомими. Саме тому, медовий місяць, має бути максимально наповнений коханням, ніжністю та взаєморозумінням.

Медовий місяць є стартом спільного життя, і від того, як він буде проведений, залежать всі подальші роки прожиті разом. Саме тому його старались провести "як в меді", щоб життя сім’ї й надалі було "медовим" - щасливим і спокійним.

Це найкращий час для кохання, мрій і звісно ж зачаття первістка! Чоловік не повинен забувати, що жінка любить "вухами" і повторювати компліменти не тільки вночі, але й кожний день, адже ніжні слова потрібні заміжній жінці більше, ніж нареченій. Жінка також не має забувати, що чоловік потребує її підтримки і його обов’язково потрібно хвалити. Тоді йому буде комфортно поряд з вами.

Те, що в нас "медовий місяць", на Заході - "весільна подорож", що є досить непоганою альтернативою - продовжити щастя ще на деякий час, перед тим, як з головою пірнути в буденну одноманітність. Ось тут іноді і виникають маленькі непорозуміння: думки на рахунок, куди поїхати, можуть розійтися. Та компроміс завжди є: поїхати у весільну подорож туди, де бажає дружина, а відпустку провести там, де хоче чоловік. В будь-якому випадку закоханим всюди буде добре разом, якщо вони дійсно кохають одне одного.

Щоб сімейне життя склалося вдало, весільна подорож також має пройти добре і весело.

Категорія: Молода сім’я | Переглядів: 3836 | Додав: Angelina | Теги: Медовий місяць | Рейтинг: 4.1/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"