Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Травень » 5 » Готуємось до весілля
15:37
Готуємось до весілля
За три тижні...

Якщо ви не дуже задоволені своєю фігурою саме час виправити всі недоліки. Можна зайнятись фітнесом, але не надійтеся на його магічну силу за такий короткий термін. Варіантом є біостимуляція - процедура, яку роблять в салонах краси. 15-20 днів буде достатньо для покращення контурів фігури.

Шанувальницям масажу можна скористатися цим "магічним" ритуалом, щоб "знешкодити" всі проблемні зони. Найпопулярнішим залишається масаж бедер та сідниць - антицелюлітний. Шоколадні обгортання або обгортання з водорослями збільшать ефект гладкості.

За тиждень...

Шкіра нареченої має виглядати гладкою, ніжною, підтягнутою. Для цього в салонах краси розроблені програми, які діють за принципом "швидко та ефективно". Шкіру очищають, зволожують, живлять, а потім роблять масаж.

Як варіант - можна сходити в сауну і самому зробити собі пілінг для всього тіла з медом та сіллю.

За 3-4 дні...

Деякі процедури мають короткочасний ефект, тому їх слід проводити безпосередньо перед весіллям. Однією з них є депіляція. Не забудьте після процедури змастити шкіру зволожуючим кремом і лосьйоном для уповільнення росту волосся.

Обов’язковою частиною весільного дрес-коду є манікюр та педікюр, який робиться за кілька днів до весілля.

За кілька годин...

Всі процедури, пов’язані з доглядом за лицем та тілом потрібно було виконати напередодні, а в цей день необхідний тільки мінімум. Якщо вночі ви не змогли довго заснути від хвилювання, - відновити гарний вигляд допоможе експрес-маска з тертого яблука і холодне вмивання. При почервонінні очей використайте краплі, але не переборщіть.

Всі тонкощі весільного макіяжу і зачіски краще обговорити зі спеціалістом перед весіллям, щоб в цей день не було ніякиїх розчарувань, адже смак спеціаліста і ваш може не співпасти.

Ізюминка весільного образу

В цей день кожна наречена хоче виглядати, як принцеса. Щоб збільшити ефект і прикувати погляди всіх гостей до себе, перед весіллям відвідайте солярій. Шоколадна шкіра виглядає дуже красиво в білосніжній або кремовій сукні.

Якщо ви екстравагантна наречена, спробуйте боді-арт. Ніжна квітка на оголеному плечі або делікатний візерунок у вирізі на спині буде виглядати дуже сексуально...

І, звичайно ж, сюрприз для коханого: інтимна стрижка стане ексклюзивним подарунком для нього в першу шлюбну ніч, яку він буде пам’ятати довго!

Категорія: Краса та здоров'я | Переглядів: 4944 | Додав: Angelina | Теги: Краса та здоров’я | Рейтинг: 4.4/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"