Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Травень » 9 » Правила щасливої сім’ї
21:44
Правила щасливої сім’ї
Часто після весілля молодята скаржаться, що виходили заміж/женилися зовсім на іншій людині, а та, що зараз знаходиться поряд - є менш турботливою, ніжною, менше часу і уваги приділяє коханій/коханому. Та створення сім’ї - це також робота, яка вимагає зусиль. Молода сім’я подібна до молодого деревця, щойно посадженого. І щоб воно прийнялося і виросло в могутнє дерево, потрібно кожний день поливати та дбати про нього. Кілька нескладних правил, які допоможуть вам у цьому:

1. Поступайтеся одне одному.

Це означає, що потрібно враховувати інтереси та бажання партнера, уникати сварок. Взаємний поступ одне одному - дуже важлива умова міцної сім’ї! Та, на жаль, статистика свідчить, що тільки половина молодих жінок і більша частина чоловіків вважають, що краще поступитися в суперечці, ніж зіпсувати стосунки.

Кохання - це мистецтво програвати.

2. Враховуйте настрій чоловіка/дружини та керуйте своєю поведінкою.

Неприємності на роботі, втома або погане самопочуття - є чимало причин для поганого настрою. Та, чи варто зганяти свою злість на близьких людях? Це прямий шлях до сварок. Краще розкажіть коханій людині про свої проблеми, поганий настрій, і слова підтримки чоловіка або дружини полегшать ваш стан, допоможуть знову посміхнутися.

3. Цінуйте одне одного, частіше хваліть. Та пам’ятайте тільки добре.

Ми швидко звикаємо до приємного та перестаємо його цінувати. В результаті бажання в партнера зробити нам щось добре пропадає. І, навпаки, захоплюючись партнером, ми заохочуємо його до позитивних вчинків.

Під час суперечки чоловік має конкретні претензії або визнає за собою вину за якийсь визначений вчинок, а жінка згадує про все погане, що зробив їй чоловік від початку їхнього знайомства.

4. Постійно приділяйте увагу та поважайте одне одного.

Ласкаво попрощатися, коли ідете на роботу, і поцілуватися, коли зустрілись, подякувати за кожну добру справу - все це так просто і не потребує зусиль. Але відсутність цього викликає незадоволення одне одним. Чоловіки є менш емоційними, ніж жінки, та вони теж оцінять вияв турботи до себе.

5. Багато спілкуйтесь між собою

До весілля закохані спілкуються частіше, ніж чоловік з дружиною. Навіть, коли всі члени сім'ї вдома, то все одно кожен зайнятий своїми справами, думками. І збираються вже не для того, щоб разом провести час, поговорити одне з одним, а для того, щоб коло телевізора разом...помовчати.

Таким чином, ржа відчуження з'їдає сімейні стосунки. Англійці встановили, що в людини, яка просиджує кілька годин в день перед телевізором, розмовна мова бідніє на 35%!!! Бідніє мова - бідніють почуття, стосунки. Намагайтеся більше часу проводити разом, діліться своїми проблемами, підтримуйте тепло подружніх стосунків.

Бо без спілкування сім'я - чи це справжня сім'я?

Категорія: Молода сім’я | Переглядів: 5843 | Додав: Anna-Mariya | Теги: сім’я, спілкування | Рейтинг: 4.2/13
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"