Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Травень » 13 » Весільна зачіска: як виглядати на всі сто
16:01
Весільна зачіска: як виглядати на всі сто
Для майбутньої нареченої вибір весільної зачіски є важливим кроком, тому що вона доповнює образ в цілому, і вдало підібрана, може підкреслити красу нареченої. Тож, плануючи найкращий день свого життя, не забудьте про цю частину вашого образу.

Як завжди, постають три запитання: де, як і коли робити весільну зачіску? Найкращим варіантом є професійний салон, в якому є спеціалісти, які вміють та знають, як краще її зробити. Часто в таких салонах є альбоми з фотографіями зроблених весільних зачісок, і можна підібрати таку, яка найбільше підходить для вас або, яка найбільше вам подобається. Також необхідно прискіпливо вибрати і самого майстра. Це має бути людина, якій ви довіряєте, щоб в день весілля не було розчарувань та сліз. Порадьтеся з перукарем, чи підійде вам зачіска, про яку мрієте. Він може допомогти при виборі, враховуючи тип волосся, риси обличчя. Часто дівчата роблять пробну зачіску, але в професійному салоні вона буде коштувати так само, як і в день весілля. Запис до майстра, як правило, проводиться заздалегідь. Мінусами цього варіанту є висока ціна і час, який необхідно витратити для відвідування салону. А часу в цей день, як завжди, бракує.

Інший можливий варіант: запросити перукаря додому. Часу це займе менше і грошей також. Але наскільки професійно буде зроблена зачіска, важко сказати. Та якщо є знайомий перукар, який часто робить весільні зачіски, користується популярністю, ви бачили його роботу і можете оцінити, як гарно зроблену, - це досить не поганий варіант. В таких перукарів можуть бути власні альбоми зроблених весільних зачісок.

Щоб зачіска не розпадалася і гарно трималася, помийте голову за день до весілля, - волосся стане більш м’яким і з ним легше буде працювати.

Ніжною і привабливою буде виглядати зачіска на волоссі середньої довжини або на довгому. Зачіска, зроблена таким чином, що волосся спадає донизу, виглядає більш романтично, ніж, коли волосся повністю підняте догори. Зачіску з коротким волоссям має меншість наречених, тому ви будете виділятися і виглядати оригінально.

Серед наречених великою популярністю користуються шиньйони, французькі локони і широкі пучки. До локонів і широких пучків гарно пасують живі квіти, які вплітають у волосся. Важливо, щоб букет нареченої, квіти в її зачісці та бутоньєрка нареченого були однаковими. Таке поєднання створює гармонію, виглядає красиво і водночас є стильним елементом в цілому образі молодят.

Але, не зважаючи на те, що ви виберете, весільна зачіска повинна вам личити, відповідати вашому стилю і особистості. Тому, ось кілька простих порад, щоб ваш образ нареченої був довершеним і вражаючим:

- зверніться до майстра вже знаючи, яку б зачіску хотіли мати;

- продумайте, які аксесуари підійшли б до вашої зачіски та стилю весільної сукні;

- якщо мрієте про живі квіти, то врахуйте їх колір, колір вашого волосся та весільної сукні;

- при виборі весільної зачіски, не забувайте про її стійкість. Є дуже красиві зачіски, котрі при першій ліпшій нагоді розпадаються і втрачають вигляд. Ваша зачіска повинна бути бездоганною впродовж всього свята!

- і найважливіше: зачіска є складовою всього образу нареченої і ОБОВ’ЯЗКОВО має гармоніювати з фасоном і стилем весільної сукні!

Категорія: Краса та здоров'я | Переглядів: 20145 | Додав: Admin | Теги: Весільна зачіска | Рейтинг: 3.4/25
Всього коментарів: 1
Аватар відсутній
юля 10.07.2009 21:59
зайшла подивитися зачіски, а їх тут як кіт наплакав. ДАЙТЕ БІЛЬШЕ ФОТО
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"