Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Травень » 19 » Як приручити свекруху
22:00
Як приручити свекруху
Чому іноді трапляється, що свекруха сприймає свою невістку не так, як би хотілося? Справа в тому, що вона відчуває, що втрачає свою позицію №1 для сина. Ви особисто, чи відсутність симпатії до вас можуть, навіть,не впливати на її нелюб’язне ставлення. Причина може полягати в тому, що свекруха хоче керувати всім і всюди, бути в курсі всіх справ. А іноді свекруха просто не може встояти, хоча й розуміє, що своїми діями негативно впливає на життя свого сина. Саме в такому випадку вам потрібно бути розумнішою і прокласти місточок між собою та нею.

Ось кілька правил, які допоможуть при спілкуванні із, негативно налаштованою, свекрухою:

1. Називайте її "мамою". Це справить на неї враження, особливо, якщо вона не чекає від вас таких слів, і додасть вам кілька балів. Ви можете вважати таку поведінку за відкриту помсту або лицемірство, але заперечувати той факт, що це працює - складно.

2. Нагадуйте про себе дзвінками. І не потрібно шукати причини, щоб це зробити. Просто подзвоніть і поцікавтеся її справами. В розмові притримуйтесь найголовніших моментів, і не вдавайтесь в дрібниці.

3. НЕ КРИТИКУЙТЕ чоловіка в присутності свекрухи! Не зважаючи на те, хто насправді правий, вона ЗАВЖДИ буде на боці сина. Крім цього, якщо ви критикуєте в її присутності сина, це означає, що сумніваєтесь в ній як в мамі, і в її змозі правильно виховувати дітей.

4. Ставтеся з повагою до її кулінарних здібностей. Свекрухи особливо чутливі до цього. Якщо їй не подобається, як ви куховарите, то підіть на маленьку хитрість. Візьміть в неї рецепт якоїсь страви. Готуйте цю страву за її рецептом тоді, коли вона приходить до вас в гості. Якщо свекруха побачить страву, зроблену за її рецептом, то обов’язково оцінить це.

5. Не зважаючи на те, що ви не розділяєте її поглядів на життя, намагайтесь підтримувати дружні стосунки, не критикуючи, але й не погоджуючись з її думкою. Пам’ятайте, що вона мама вашого чоловіка і бабуся ваших дітей. Крім цього, це людина, яка може доглянути ваших дітей, коли вам це необхідно.

А у випадку, коли виникають якісь проблеми зі свекрухою, доручіть владнати їх чоловікові. Намагайтесь не висловлювати своєї думки спірних питань в її присутності, таким чином зменшите неприязнь і ставлення, як до "ворога народу". Якщо ви маєте, що сказати, краще обговоріть проблему з чоловіком спокійним тоном, не висловлюючи жодних претензій. Вирішіть проблему разом, а розмову з мамою залиште для чоловіка.

Таким чином, щоб зберігати добрі стосунки з свекрухою, вам необхідне терпіння, терпіння і ще раз терпіння!



Категорія: Молода сім’я | Переглядів: 3741 | Додав: Admin | Теги: сім’я, свекруха | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"