Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Травень » 27 » Шлюб на будь-який смак
15:25
Шлюб на будь-який смак
Щоб сімейне життя склалося вдало, потрібно вміти вирішувати проблеми, які виникають в сім’ї, залагоднювати різні конфліктні ситуації так, щоб інтереси жодної із сторін не постраждали, враховувати інтереси дітей. Після підпису в РАЦСі і келиха шампанського все тільки розпочинається! А сімейне життя виявляється набагато складнішим, ніж його уявляють. Враховуючи всі ці нюанси, люди придумали різні форми шлюбу, щоб життя під одним дахом стало приємнішим.

Традиційний шлюб. Буває церковним або громадянським, і є загальноприйнятим. По крайній мірі в Європі і Америці. Чоловік та жінка беруть шлюб в церкві, реєструються в РАЦСі, або те й інше, разом живуть, вирішують побутові проблеми та виховують дітей. Така форма стосунків якнайкраще захищає права дітей, але є найбільш жорсткою, бо містить максимальну кількість обмежень для чоловіка та жінки. Вони мають певні обов’язки одне перед одним.

Незареєстрований шлюб. Така форма сім’ї щоразу набуває більшої популярності не тільки в світі, але і в нас. Цей шлюб від звичайної дружби з сексом відрізняється спільним проживанням і веденням домашніх справ. Громадянський шлюб, згідно з законами, які зараз діють, несе майже таку ж відповідальність, як і зареєстрований шлюб ( аліменти і т. д. ), але чоловік та жінка відчувають себе більш незалежними.

Обмежена сім’я. Цей шлюб створюють на певний час, наприклад, на кілька років. Після закінчення терміну він вважається розірваним автоматично, якщо чоловік та жінка не вирішать його продовжити. Люди змінюються, що й враховує дана форма шлюбу. Через якийсь час у людей може змінитися зовнішність, характер, погляди на життя, цінності, - і їх перестане влаштовувати партнер.

Шлюб з перервами. Чоловік та жінка живуть разом, але роз’їжджаються на деякий час (тиждень, місяць, рік ). Це може бути з різних причин: через втому, щоб відпочити одне від одного, а може написати дисертацію або книжку.

Сім’я, яка зустрічається. Шлюб у таких партнерів зареєстрований, але вони живуть окремо - кожний в себе. Кілька разів на тиждень вони зустрічаються, жінка готує їжу, спить з чоловіком, а потім знову роз’їжджаються. Дітей, як правило, виховує мама. Тато забирає їх коли є час або бажання.

Полігамний шлюб. Чоловік має кілька жінок. Та останнім часом такий шлюб користується невеликою популярністю в світі.

Шведська сім’я. Відрізняється від звичайної тим, що в ній кілька чоловіків та жінок. Їх об’єднує не тільки секс, але й спільний побут.

Відкрита сім’я. Ця форма сімейних стосунків в наш час є дуже популярною. Партнери допускають захоплення і зв’язки поза сім’єю. Іноді вони зраджують так, щоб інший не знав, іноді - все добре знають одне про одного, але не афішують позашлюбних стосунків. Деякі, навпаки, обговорюють свої походеньки в сім’ї.

Всі ці форми шлюбу несуть в собі більше свободи, ніж традиційна сім’я. В них менше конфліктів і скандалів, тому, що в будь-який момент один із партнерів може піти. Їх ніщо не стримує - ні штамп в паспорті, ні суспільна мораль. Тільки бажання бути разом.


Категорія: Молода сім’я | Переглядів: 3722 | Додав: Admin | Теги: шлюб, сім’я | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"