Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Червень » 26 » Весілля - красиве свято, чи відповідальний крок?
21:02
Весілля - красиве свято, чи відповідальний крок?
Чи може людина мати повноцінне життя без дружньої, доброї сім’ї? Сімейні свята дарують кожному членові родини особливі відчуття: хвилювання, радість та ін., підносять значення і цінність сім’ї .

У всі часи і у всіх народів весілля вважалось однією з найважливіших і найсвятковіших подій в житті людини. Воно в нашому народі було не тільки красивим святом, але й важливою складовою національної культури. З давніх - давен під час цього дійства перепліталися народні обряди, пісні та ігри. А також було відображенням світогляду, моралі, музичних та артистичних здібностей нашого народу.

Саме слово "весілля" означає радість, веселощі, урочисту подію, яка приносить зміни не тільки в життя двох закоханих, але і в життя двох родин. Це важливий та відповідальний крок, який є доказом того, що два молодих люблячих серця готові разом пройти через все життя і розділити радість та горе, багатство і бідність, прожити в мирі і в злагоді, доки смерть не розлучить їх. Життя розпочинається з нової сторінки, де кожен несе відповідальність не тільки за себе, але й за свою другу половинку.

Весілля потрібно відсвяткувати так, щоб тільки приємні спогади залишилися на пам’ять про це свято, адже в більшості випадків ця подія буває тільки раз в житті. Потім ще буде багато радісних моментів: народження дітей, внуків, річниці, - та все це вже наслідки, а головним залишиться воно - саме весілля. В білосніжній сукні нареченої, в цілому морі квітів та радісних обличчях всіх присутніх є якась особлива магія, що заставляє перехожих мимовільно спрямовувати погляди на молоду пару.

Скільки зусиль, часу витрачається на приготування, а день цей пролітає так швидко, що опам’ятовуєшся вже потім, коли все пройде і залишиться тільки приємний спогад у пам’яті, на фотографіях та весільному відео.

Після свята будуть будні, які перевірять кохання на міцність. В новій сім’ї чоловік та жінка приміряють на себе нові ролі. Чоловік - як господар дому, а жінка - як берегиня роду. І від кожного з них залежить міцність і стійкість родини до життєвих труднощів. Тут головне не забути, що сім’я - це стиль життя, це відповідальність, яку молодята взяли на себе в найважливіший для них день, промовляючи слово "так".

Створення сім’ї, продовження роду - одне з найважливіших і найблагородніших покликань людини на землі. В сім’ї людина реалізовує себе, як особистість, і без неї життя не є повноцінним. Сім’я ж розпочинається з весілля...

Категорія: Молода сім’я | Переглядів: 3809 | Додав: Admin | Теги: свадьба, весілля | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"