Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Липень » 26 » Перший танець - як зробити його ідеальним
23:33
Перший танець - як зробити його ідеальним
Перший весільний танець... Напевно, кожна пара задумувалася над тим, яким він буде: романтичним чи рухливим (в стилі R’nB або репу)? Та яким би він не був, молодята завжди прагнуть зробити його таким, щоб запам’ятався не тільки їм, але й гостям. Для цього потрібно трошки постаратися і внести в нього частинку несподіванки.

Танець буде виглядати красиво, коли його гарно оформити. Якщо ви обрали романтичний танець, зверніть увагу на: 1) повітряні кульки у формі квіток, що розпускатимуться всередині на піку мелодії; 2) мильні бульбашки, що теж будуть вилітати зі спеціальних установ у зал і грайливо розлітатимуться від ваших рухів; 3) свічки, що можна запалити на самому початку танцю; 4) живі метелики, які вилітатимуть в такт мелодії; 5) штучний сніг, який падатиме у зал і кружлятиме під вашими ногами.

Та якщо вам більше до вподоби рухливі танці, не забудьте про конфеті, хлопушки, що вибухатимуть під час зміни ритму або в кінці танцю. Гості будуть здивовані, приємно вражені і запам’ятають його надовго.

Пам’ятайте, що ваш весільний танець буде саме таким, яким ви хочете, щоб він був! Танець у вашому виконанні - це можливість показати всю свою елегантність, і близькість ваших сердець. То чому б не зробити його ідеальним?

На весіллях, коли оголошують перший танець, більшість наречених просто спираються одне на одного і рухаються вперед-назад, здається, що пройде вічність до тих пір, коли стихне мелодія...Часто закінчується музика, і пара не знає, що робити далі. Цих монотонних танців можна уникнути, якщо наперед продумати всі деталі, і трошки попрактикуватися, адже ваш весільний танець є однією з перших справ, зробленою разом як чоловік та дружина. Ось кілька порад, щоб танець вийшов вдалим:

- Спочатку виберіть пісню, яка вам подобається і підходить вашому стилю, крім цього під цю пісню має легко танцюватися;

- Зверніть увагу на тривалість мелодії, - вона не повинна бути занадто довгою. Оптимальною буде пісня тривалістю в 2-3 хвилини;

- Продумайте початок та кінець танцю: як ви будете розпочинати танець? Тримаючись за руки, чи будете зустрічатись в середині? Будете виходити під музику, чи без неї? Як завершите танець...поцілунком?

- Подумайте про курси або школу танців, де вам можуть допомогти, якщо ви не особливо захоплювалися ними раніше та не маєте практичних навичок. І коли наступить відповідальний момент, ви впевнено доведете всім свою майстерність. Якщо ви все ж таки вирішите взяти кілька уроків, то майте на увазі, що потрібно це зробити заздалегідь, адже перед самим весіллям, скоріш за все, у вас не буде на це часу;

- Під час танцю не забувайте для чого ви це робите: ви кохаєте одне одного і вам весело разом, - це додасть танцю емоційний заряд;

- Не забудьте про кінець танцю, - він повинен бути ефектним, в іншому випадку всі ваші зусилля будуть марними;

І пам’ятайте: незалежно від того, яким буде ваш танець, головне, щоб він зміг передати всю силу вашого кохання і взаєморозуміння! Це допоможе зробити його незабутнім і подарує радість гостям. Все буде чудово, саме так, як ви мріяли!

Категорія: Організація свята | Переглядів: 10166 | Додав: Admin | Теги: весільний танець, перший весільний танець | Рейтинг: 4.2/12
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"