Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2011 » Березень » 24 » 5 порад для вдалої фотосесії
23:58
5 порад для вдалої фотосесії
Фотосесія – важлива складова весільної програми будь-якої молодої пари. Зупинити щасливу мить хоча б на фото мріє кожен. Світлини повинні бути яскравими, особливими, з родзинкою. Для цього наречені довго та прискіпливо шукають професійного фотографа, який би знайшов саме їхню родзинку і зумів передати її на фото.

Та не все залежить від фотографа. Без усміхненого та красивого вигляду молодят, навіть найкращий професіонал  не зможе щось путнє зробити. Що потрібно врахувати для того, щоб залишитися задоволеним фотосесією і не розчаруватися після весілля?

Наперед подбайте про здоровий та сяючий вигляд шкіри

Для того, щоб мати на знімках свіжий та гарний вигляд бажано добре відпочити та виспатися перед святом. Звичайно, цього важко дотриматися, коли така важлива подія ось-ось станеться, і безсоння мучить багатьох наречених вночі перед весіллям.

Також не варто відкладати якісь важливі справи на цей вечір, заплануйте та зробіть їх раніше. Такою невідкладною справою може стати дівич-вечір або парубоцька вечірка. Алкоголь, випитий на ній, залишить пом’ятий вигляд та тяжку голову зранку. І як після цього радісно посміхатися на фото?

За день до весілля обмежте вживання жирної та солодкої їжі, великої кількості води. Це допоможе уникнути почервоніння, подразнення та інших проблем зі шкірою.

Вдалий макіяж – запорука красивих фото

Дівчата продумують свій макіяж заздалегідь, часто роблять пробний, щоб переконатися що він підходить до образу. Та далеко не всі задумуються про те, як він буде виглядати на фото. Адже, не секрет, що камера може змінити його вигляд.

Тональний крем має бути в одному тоні зі шкірою, щоб не було різкого контрасту між обличчям, шиєю і відкритою частиною грудей. Варто час від часу підправити макіяж, скористатися пудрою.

Можливо, це колись було модно, але зараз обведений олівцем контур губ виглядає не дуже гарно. Особливо, коли є різкий контраст між кольором олівця і помадою. Якщо користуєтеся олівцем, нанесіть його на всю поверхню. Щоб губи здавалися більш об’ємними, в центрі нанесіть трошки блиску.

Чорна підводка візуально зменшить очі. Краще скористатися сірим, коричневим або темно-синім кольором. Для того, щоб вони здавалися більшими, використайте світлі перламутрові тіні для верхніх повік. Можна ще приклеїти пучки штучних вії на зовнішні кутики очей.

Рівний красивий загар буде виглядати сексуально та привабливо. Взимку та навесні, коли не засмагнеш на сонечку, можна скористатися послугами солярію. Влітку більшість наречених засмагає природнім шляхом. Головне, щоб загар був рівномірним. Незасмаглі сліди на шкірі від бретельок чи іншого одягу будуть виглядати жахливо. Ще один нюанс: не використовуйте автозасмагу. Особливо, якщо ви вирішили нанести її вперше. Як правило, її важко рівномірно нанести на все тіло, і ще важче потім змити результати експерименту.

Що не варто робити перед фотокамерою

Не варто штучно посміхатися, видавлюючи із себе посмішку. Цього важко досягти, коли думки літають навколо організаційних моментів або через переживання. Не хвилюйтеся через дрібниці! Готуватися і продумувати всі організаційні питання краще до цього дня або, взагалі, звалити важку ношу підготувань на весільного організатора. Це ваш день, насолоджуйтеся ним, відпустіть всі негативні думки і радійте цій щасливій події.

Також не варто постійно шукати очима об’єктив фотоапарату. Іноді фото виходять кращі, коли фотограф, ніби сторонній споглядач, фіксує цікаві моменти.

Ключові події вашого весілля: обмін обручками, підписи в РАЦСі, та інші важливі речі краще робити плавно, не поспішаючи, щоб фотограф мав час зафіксувати все, нічого не пропустити.

Кілька слів про поцілунки

Гарячі французькі поцілунки залиште для першої шлюбної ночі, а для вдалого фото краще цілуватися скромно і трішки по-дитячому. Відкриті очі також не додадуть знімку краси, поцілунок виглядатиме неправдоподібним.

Весільна прогулянка

Після урочистої частини молодята, як правило, відправляються до визначних місць, беручи з собою фотографа.

При їхньому виборі, врахуйте стиль вашого свята. Якщо весілля в стилі ретро ( і відповідно ваш одяг ), то обирайте ратушу або пам’ятки архітектури як фон для ваших світлин. Для фольклорного стилю підійде краєвид за містом, десь в лісі чи на галявині. Для урбаністичного – покинуті будинки або залізна дорога.

Фотограф-професіонал, звісно, запропонує вам кілька варіантів, та не завадить самому продумати маршрут заздалегідь.

Довіртесь фотографу, не старайтеся надто сильно, будьте самі собою весь час, - тоді фото будуть особливими, оригінальними, красивими, такими, як ви й хотіли. Бажаю вдалої фотосесії!

Категорія: Організація свята | Переглядів: 3201 | Додав: Admin | Теги: весільна фотосесія, весільний фотограф | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"