Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Жовтень » 30 » 5 секретів сімейного щастя
20:23
5 секретів сімейного щастя
Довгоочікуване весілля вже залишилось у вашій пам’яті та на фотографіях, ви кожного ранку просинаєтесь поряд з коханою людиною, а на безіменному пальці красується новенька обручка, - всі наявні ознаки того, що ваше сімейне життя почалося.

Спочатку вас переповнюють почуття ніжності та ейфорії, яка незабаром пройде, а на зміну їй прийде реальність, тобто ви побачите партнера у всій його красі. Тут головне не розчаровуватися, а прийняти його таким, яким він є, тому що, погодьтеся, ніхто не ідеальний.

В сімейному житті неможливо обійтися без делікатності, тактовності, щирості та повазі один до одного. Про те, що не подобається або приносить дискомфорт, краще обговорити з партнером, а не замикатися в собі і тихо накопичувати злість. Щира та відверта розмова завжди краща за вперте мовчання. 

Важливим є вчасно зрозуміти, що ви тепер одна сім’я, а не опозиційні сторони, ви знаходитесь з одного боку барикад, які створює саме життя. Перевчити за своїм баченням дорослу людину, яка має власні сталі погляди на життя і сформоване «я», практично неможливо. Так, ви тепер багато речей робите разом, але це не означає залежність одне від одного, це – доповнення один одного. Ви особистості, яким потрібно мати і свій власний простір для реалізації мрій, бажань, просто бути собою. Так створюється гармонія в сім’ї: ви одне ціле, але водночас кожен є особистістю.

Секрет №1 ПРИКЛАДІТЬ ВСІХ ЗУСИЛЬ, ЩОБ НЕ РОЗПОЧАТИ КОНФЛІКТ

Посваритися з коханою людиною дуже просто і причин для цього можна знайти велику кількість. Вартує тільки звернути увагу на звички партнера, які нам не подобаються. Але нетерпимість до звичок іншого свідчить про те, що власні ми вважаємо добрими і про наше бажання за будь-яку ціну змусити партнера змінити свої. Змиріться з ними або щиро поговоріть про те, що вас найбільше нервує.

Навіть, якщо ви впевнені у тому, що праві, можливо, в деяких випадках, краще промовчати, ніж дати можливість конфлікту спалахнути між вами.

Секрет №2 ЗАВЖДИ ВРАХОВУЙТЕ НАСТРІЙ ПАРТНЕРА

Труднощі на роботі, нестача грошей, проблеми зі здоров’ям можуть спричинити конфлікти між вами. Але в будь-якому разі, поставте себе на місце коханої людини, погляньте на ситуацію її очима, і як би ви вчинили, якщо би були на її місці. Можливо, з точки зору партнера, він чинить правильно. Такий підхід часто допомагає уникнути сварок. 

Секрет №3 ВЛАШТУЙТЕ СОБІ ГЕНЕРАЛЬНЕ ПРИБИРАННЯ

Незадоволення собою, невпевненість в собі робить людину дратівливою. Тоді вона нехотячи (а можливо і бажаючи цього) починає прискіпливо поводитися з партнером. В цьому випадку краще зупинитися поки не пізно і спочатку розібратися із собою.

Секрет №4 МИРИТИСЯ ПОТРІБНО ВМІТИ

Навіть, якщо ви цього не хочете і стараєтесь уникнути, сварки та конфлікти іноді трапляються. Така наша природа і в них теж є позитивний момент: так виходить з нас негативна енергія і частково нам стає легше. Та після сварок часто просинається наше сумління і жаль, що потрібно було стриматися. Не виніть себе, просто протягніть руку перемир’я: обніміть свою половинку, поцілуйте, і не думайте хто перший розпочав все це і хто винен в цьому. Тому що, не можна знайти когось одного абсолютно винного, завжди винні обоє. Забудьте про свою гордість. Вона, звичайно, важлива, але краще попросити пробачення, ніж втратити сім’ю, якщо вона для вас хоч щось значить. Зробити перший крок – це не прояв слабкості, це мудрість, розуміння якої приходить з часом.

Секрет №5 ЗВИНУВАЧУВАТИ ЛЕГШЕ ЗА ВСЕ

Що таке докір? Це низька оцінка тому, для кого він був призначений. І докоряти найкраще вміють близькі та рідні люди, тому що знають про нас найбільше. Той, хто звинувачує, думає, що справедливо говорить, хоча тут справедливістю, навіть, і не пахне. Звинувачення однієї сторони породжують взаємні звинувачення, і потім цілу гору несправедливих докорів пам’ять уже не може стерти, навіть, якщо й помиритесь. Так накопичується образа. Хочете докоряти – краще похваліть.  Користі більше, і самооцінка, і настрій підвищаться. 

У довгому та щасливому сімейному житті повністю уникнути сварок не вдасться, але в силах кожного зменшити їх кількість.

Категорія: Молода сім’я | Переглядів: 3409 | Додав: LuckyRich | Теги: сім'я, щаслива сім'я, сімейне щастя | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"