Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Листопад » 3 » Чи запрошувати на весілля тамаду?
16:18
Чи запрошувати на весілля тамаду?
Саме слово "тамада" прийшло до нас з Грузії. І означає воно "той хто керує під час пиття вина". Важко назвати це професією, адже не кожен зможе достойно виконати цю почесну роль на весіллі. Тамада з'єднує всіх присутніх на святі, і саме від нього залежить, яким весілля запам'ятається гостям.

Зовсім недавно тамаду на весілля не запрошували, а керував святом хтось із запрошених гостей. Та поняття "тамади" більш широке, ніж просто розказати веселий тост, заспівати чи оголосити, що молодята будуть робити далі. Тут ще потрібно мати підхід до будь-якої аудиторії і вміти її "завести". Хоча й не секрет, що робота тамади значно ускладнюється, якщо гості самі не хочуть веселитися.

Серед багатьох молодих пар існує думка, що коли гості веселі та підібрані вдало, то ніякий тамада не потрібний. А дехто уявляє собі тамаду, як такого собі "занудного дядечка", котрий тільки те й робить, що заставляє всіх гостей тости говорити. Попри те, що такі горе-ведучі ще залишилися, можна з упевненістю сказати: їх меншість. Ринок сьогодні диктує свої умови і найголовніша з них "тамада має бути приємним, веселим і ненав'язливим".

Але, що ж тоді робити, коли вас "з'їдають" сумніви на рахунок того, чи запрошувати тамаду на весілля, чи ні, бо цікавить ще й матеріальний аспект. Справжній спеціаліст коштує недешево і де його шукати?

Насамперед потрібно вирішити для себе, яке весілля ви хочете. Якщо добре організоване, згідно з  традиціями і сценарієм, то краще тамаду запросити, він красиво розпочне свято, вміло буде його проводити і плавно закінчить весілля. Органічно поєднуючи всі елементи свята, тамада створить яскраве шоу. Щоб воно запам’яталося на все життя. Бо власне для цього тамаду й запрошують на весілля.

Зараз інтернет переповнений оголошеннями, з яких ви можете вибрати собі тамаду, можна дізнатися від знайомих, але тоді краще проглянути відео весілля. Крім цього, справжній тамада-професіонал має бути:

  1. інтелігентним (вихованим, культурним, таким, який не дозволяє панібратства з гостями і з молодятами);
  2. приємним ззовні;
  3. з почуттям гумору;
  4. з почуттям публіки та атмосфери свята (вміння працювати в різних амплуа);
  5. повинен мати власний підхід ( щоб кожне весілля проведене ним, було неповторним святом).
Завдання тамади - подарувати всім присутнім свято. Залиште таку можливість для себе і своїх гостей, а також пам'ять про одні з найважливіших і найприємніших хвилин свого життя.


Категорія: Організація свята | Переглядів: 3308 | Додав: Admin | Теги: тамада | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"