Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2012 » Квітень » 7 » Добра сварка, або, як правильно сваритися
13:57
Добра сварка, або, як правильно сваритися
Всі закохані сваряться. А якщо ні, то тоді варто задуматися над тим, чи дійсно між вами є кохання? Не сваряться тільки байдужі одне до одного люди.

Добра сварка, як ранковий душ, пробуджує від одноманітних побутових справ і дає поштовх до нових звершень у стосунках.

Суперечка між закоханими дозволяє вияснити недоказані слова і думки, розкрити приховані почуття. Але, не дозволяйте, щоб невинна суперечка переросла у щось більше, у скандал, який дуже важко зупинити.

Сваритися, теж, потрібно вміти. Робити це так, щоб завжди залишався шлях до примирення, не ображати кохану людину словами, які потім неможливо забути.

У будь-якій сварці є межа, коли потрібно зупинитися, охолонути й тверезо оцінити ситуацію. Звісно, це дуже важко зробити, коли емоції вирують всередині і рвуться на волю. Проте, краще цю межу не переступати, якщо ви хочете залишитися з партнером у гарних стосунках. Бо є такі образи, які ніколи не забуваються.

Пам’ятайте, що змінити сформовану особистість майже неможливо. Особливо, зробити це в’їдливими докорами та зауваженнями.

Табу має бути тема батьків, сексуальних стосунків. Ці питання потрібно спокійно і з тактом обговорювати, а не робити предметом суперечки. В іншому випадку ви нічого не доб’єтеся, тільки погіршите відносини з партнером.

Сімейне життя, та й стосунки, взагалі, потребують дипломатичного таланту. Перед тим, як ставити якісь умови партнеру, подумайте, чи в змозі він їх виконати. Шантаж, теж, не найкращий інструмент для здійснення ваших бажань. Один раз він, можливо, буде ефективним, але тільки один раз. Для чого вашій другій половині потрібен партнер, який постійно ставить умови та шантажує?

Неприємні враження залишають, також, порівняння з сусідами, друзями чи знайомими. Ви самі обрали цього неідеального партнера, тому з деякими недоліками прийдеться змиритися. Особливо, якщо згадати, що ідеальних людей, взагалі, не існує.

Є декілька простих істин, які потрібно враховувати, коли є бажання посперечатися:

1. Ніколи не сваріться на людях, навіть, якщо вони ваші близькі друзі чи родичі.

2. Вияснювати стосунки краще із ситим чоловіком / відносно спокійною жінкою.

3. Не варто за будь-якої нагоди говорити про кінець стосунків і розрив.

4. Під час сварки обговорюйте те, що вас тривожить саме зараз, а не те, що було колись.

Договорюйте всі слова, давайте вихід всім почуттям. Добра сварка дає полегшення, а не відчуття гіркоти та невизначеності. Фіналом завжди має бути примирення. Цього правила краще дотримуватися, якщо стосунки з коханим для вас важливі. А під час примирення психологи радять сказати одне одному кілька ніжних та лагідних слів, які доведуть, що, незважаючи на різні погляди, ваші почуття залишаються незмінними.

Свої принципи краще залишити для іншого разу. В даному випадку вони тільки нашкодять. Люди сваряться, щоб прийти до єдиної думки, до істини. І тут важливо, як саме ви будете до неї йти.
Категорія: Молода сім’я | Переглядів: 6880 | Додав: LuckyRich | Теги: Скандал, суперечка, сварка, вияснення стосунків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"