Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Квітень » 2 » Довжина не МАЄ значення?
19:32
Довжина не МАЄ значення?
Ви незабаром плануєте відсвяткувати власне весілля. В такому разі, чи вже визначилися із весільною сукнею? Якою вона буде? Якою ви себе уявляєте у весільній сукні і якою хочете, щоб вас побачив коханий  та гості? Більшість наречених одягає пишну (або не дуже) і довгу весільну сукню.

Довгі сукні набули такої популярності в світі тому, що вони вміло приховали недоліки ніжок наречених, але якщо у вас красиві та сексуальні ніжки, тоді чому б їх не показати гостям, а найперше своєму коханому, який точно високо оцінить ваш вигляд?

Якщо проглянути колекції відомих дизайнерів, то, звичайно, весільні сукні до п’ят займають перші  позиції і їх в колекції найбільше. Але не всі. Знаходиться місце і для коротких моделей. До того ж, за оригінальністю та красою вони зовсім не гірші від довгих! Їх обирають, в них закохуються та одягають на весілля наречені, котрим подобаються оригінальні ідеї та речі.

Якщо ви вирішили одягнути коротку сукню, великі та масивні прикраси краще замінити ніжними, які будуть підкреслювати неперевершеність сукні, а не акцентувати всю увагу на собі.  Обов’язково продумайте, яким буде ваше взуття. До такої сукні найкраще пасуватимуть тендітні босоніжки з тоненькими ремінцями. Туфельки, навіть дуже красиві, будуть виглядати важкувато.

Ну і, звичайно, коротку сукню одягають, коли весілля відбувається влітку, або в тій місцевості, де дуже тепло. Погодьтеся, в холодну пору вона виглядатиме недоречно. І ще одне: легка засмага вдало відтінить колір сукні і довершить загальний образ нареченої.

Всі ми різні, в нас різні смаки та бажання, але прагнення гарно та особливо виглядати в день свого весілля є в кожного! То чому б не спробувати те, чого ви так давно хотіли, але вагалися в душі.

  

  
Категорія: Весільні сукні та аксесуари | Переглядів: 2987 | Додав: Admin | Теги: коротка весільна сукня, Весільна сукня 2010 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"