Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2011 » Травень » 25 » Дві весільні сукні Кейт Міддлтон
09:58
Дві весільні сукні Кейт Міддлтон
В день весілля Кейт Міддлтон мала дві весільні сукні. І в кожній з них вона виглядала неперевершено.

Сукня для офіційної церемонії

До самого дня весілля зберігалася засекреченою інформація про те, якою  буде сукня нареченої британського принца. Крім цього невідомим залишалося ім’я дизайнера, що має шити вбрання. Ходили чутки, що Кейт, можливо, запропонує свій ескіз сукні, і таким чином виступить її автором.

Інтрига частково розвіялася, коли на виході з готелю, де перед весіллям зупинилася сім’я Міддлтон, була помічена Сара Бертон – новий креативний директор модного дому Alexander McQueen. Виникло багато підозр, що саме вона й пошила весільну сукню для нареченої.

Здогадки виявились правдою, бо 29 квітня цього року Кейт вийшла з дверей готелю в чарівній сукні від Сари Бертон. Класична сукня кольору слонової кістки, всіх, безумовно, приголомшила своєю ніжністю і красою. Рукави та верх ліфа були створені з тонкого мережива ручної роботи. Шлейф тягнувся на 2,7 метра, не більше і не менше за етикетом.Кейт Міддлтон

Діамантова діадема та невагома фата з вишивкою прикрашали голову нареченої. Діадему, створену домом Cartier ще в 1936 році, їй позичила королева Єлизавета II. Образ доповнили діамантові сережки від дизайнера Робінсона Пелама, які подарували батьки.

Всі деталі весільного вбрання були створені за участю самої Кейт, яка надає великого значення символіці. Зокрема, на фаті були вишиті королівські квіти: троянда, чортополох, нарцис і конюшина.

Друга весільна сукня нареченої

За етикетом, сукня для офіційної частини весілля у Вестмінстерському абатстві має бути скромною, майже повністю закритою. Кейт дотрималася етикету, поєднавши простоту, елегантність та сучасні тенденції у весільній моді.

Для прийому в Букінгемському палаці наречена змінила свою ніжну та скромну сукню на більш відкрите вбрання. Вона одягнула атласну довгу сукню, на якій з прикрас був лише мерехтливий пояс, та пухнастий  кардиган. Автором цієї краси теж є Сара Бертон. Принц Вільям також змінив воєнний мундир на світський костюм з метеликом.

Кейт виглядала приголомшливо у двох своїх сукнях, бо врешті-решт її мрія вийти заміж за коханого здійснилася після тривалих та незавжди спокійних десяти років стосунків.

Кейт Міддлтон Кейт МіддлтонПринц Вільям та Кейт Міддлтон

Категорія: Новини | Переглядів: 5695 | Додав: LuckyRich | Теги: весілля Вільяма і Кейт, королівське весілля | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"