Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2011 » Травень » 17 » Європейські традиції в українському весіллі
17:02
Європейські традиції в українському весіллі
З кожним днем росте інтерес наших наречених до того,  як відбуваються весілля за кордоном, які в них традиції і звичаї. Багато з цих традицій ми вже встигли перейняти і вони успішно прижилися в українському весіллі, хоча більшість закоханих навіть не здогадуються звідки вони взялися.

Вже звичним і цілком закономірним атрибутом вбрання нареченої стала підв’язка і традиція кидати її неодруженим хлопцям; користується успіхом звичай дарувати невеличкий даруночок гостям ( часто це бонбоньєрка – солодкий сувенір, мішечок із солодощами ); починають користуватися популярністю тематичні весілля, святкування на природі; я вже мовчу про медовий місяць, який прижився в нас так добре, що цю традицію ми вважаємо давно своєю.

А ось мало хто знає, що шлюбний контракт існував у нас ще в 17 столітті, і він не є запозиченим в прагматичних та скрупульозних європейців.

Простота, яка зараз в моді за кордоном, потрохи добирається і до нас. Дівчата частіше вибирають нескладні зачіски, природний макіяж і стильні сукні. Наші флористи, за прикладом іноземних, роблять цікаві та оригінальні весільні букети, бутоньєрки та флористичні композиції.


За кордоном користується популярністю весілля у певному кольорі. Весілля декороване в одній гамі виглядає вишукано та благородно.

Молодята обирають собі колір, який подобається, а задачею організатора є зробити акцент у всьому саме на нього. Використати його у вбранні нареченої та нареченого ( наприклад, взуття ), вибрати квіти такого відтінку для букета, для оформлення столів, не забути про запрошення, торт, посуд та ще багато інших речей. Не варто також забувати про дружок. Їх теж слід одягнути в улюблений колір.

Ще одна гарна традиція, яка в нас не така популярна, варта уваги. В Європі та Америці майже всі користуються послугою виїзної реєстрації шлюбу. Її плюси очевидні: не потрібно заздалегідь записуватися на певну годину ( та ще й не факт, що ви таки запишетесь на потрібний вам час), чекати своєї черги під РАЦСом, втомлювати переїздами гостей. Єдиним мінусом буде фінансовий аспект, який, можливо, не настільки важливий в цей день. Дозвольте собі свято.


Європейські традиції приходять до нас, приживаються, стають невід’ємними на весіллях. Звичайно, якщо вони роблять свято вишуканим, стильним та приносять радість молодятам і їхнім гостям, то чому б ними не скористатися. Головне, щоб все в цей день гармоніювало та нічого не було нав’язливим.

Фото: stylemepretty.com


Категорія: Організація свята | Переглядів: 3425 | Додав: LuckyRich | Теги: європейські весільні традиції, весілля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"