Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Квітень » 22 » J'Aton - краса та стиль весільної сукні
16:34
J'Aton - краса та стиль весільної сукні
J'Aton Couture - це будинок моди, який розташований в Прарані, заснований австралійськими дизайнерами Яковом Луппіно та Ентоні Пітторіно в 1995 році.

Вони вперше зустрілися та познайомились в коледжі, де навчалися на дизайнерів. Після роботи в різних кутюр’є, Яків та Ентоні вирішили створювати вечірні та весільні сукні під власною маркою J'Aton Couture. Справу вони розпочали без будь-якої фінансової підтримки, і за перші продані сукні купили швейні машинки, обладнання та ін. необхідні речі.

Марка швидко завоювала собі популярність в середовищі еліти Австралії, створюючи оригінальний та неповторний одяг для знаменитостей.

Її ізюминкою є якісна ручна робота та акцент на деталях. Дизайнери використовують традиційні методи у створенні класичних суконь. Над однією сукнею вони можуть працювати до 100 годин! весільні сукні J'AtonЧерез великий обсяг праці, наприклад, коктейльна сукня може обійтися в 4000 тисячі доларів.

З кожним роком модний дім відвідує щоразу більша кількість багатих та знаменитих клієнтів, завдяки оригінальним роботам дизайнерів і гарній репутації марки.

J'Aton Couture отримала багато престижних нагород, зокрема, в 2009 році її нагородили Призом J'Atonвід  Marie Claire «За кращих дизайнерів вечірнього вбрання». Також ця марка не один раз була номінантом в «Австралійській сукні року».

Ці два працьовиті дизайнери походять з італійських родин і не один раз працювали по 17 годин на добу, для того, щоб розширити коло своїх клієнтів. І вони, безумовно, це зробили.

Модний дім пошив велику кількість суконь на замовлення для різних світських подій, зокрема «червоних доріжок». Бренд є дуже популярним та хітовим. Сукні J'Aton одягали Діта фон Тіз, Шарліз Терон, Кайлі Міноуг та Данія Міноуг, Лілі Коул та інші знаменитості.

В 2008 році дім J'Aton Couture зазнав значних втрат через вогонь, який наніс збитків на суму 300000 тисяч доларів. Через пожежу був відкладений дебют марки в Нью-Йорку.

Кожна весільна сукня пошита так, що наречена почуває себе справжньою зіркою. Всі деталі виробу проходять через дизайнерські руки, вдало продумуються. Своє натхнення Яків та Ентоні черпають з історії, мистецтва, природи, яке плавно переходить у дуже жіночний стиль.
Категорія: Весільні сукні та аксесуари | Переглядів: 6967 | Додав: Admin | Теги: весільні плаття J'Aton, весільні сукні J'Aton | Рейтинг: 4.4/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"