Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Жовтень » 10 » Як схуднути перед весіллям?
17:25
Як схуднути перед весіллям?
Перед весіллям, особливо перед вибором весільної сукні, майже кожна наречена задумується, чи не варто сісти на легку дієту, щоб скинути пару лишніх кілограмів. Адже, більшість прекрасної половини людства погодиться з тим, що хочеш не хочеш, але кілька кілограмчиків, все ж таки мирно лежать на нашій майже ідеальній талії… І хоча, наш милий, коханий та єдиний майбутній чоловік каже, що зовсім нічого не помічає лишнього, нам так чомусь на здається.

То, як отримати почуття легкості і задоволення собою, як врешті схуднути і позбутися лишньої складочки на животі? Всім, напевно, відомо, що швидка і велика втрата ваги ні до чого доброго не приводить. Кілограми швидко повертаються та й стрес організму забезпечено. Краще повільний, але довший результат.

Першим і основним у схудненні є саме бажання це зробити. Воно має бути сильним та непереборним. Тобто, ніяка лінь і жаль до себе не повинні вас переконати відмовитися від схуднення та праці над собою. Бо саме праця над собою і дасть результат.

Другим є розуміння того, що схуднення – це не кара і тяжке випробування. Звичайно, нічого просто так не дається, але, погодьтеся, оптимістично налаштована людина швидше і легше досягне мети, ніж песиміст.

На третьому місці знаходяться правильно та грамотно підібрані саме для вас дієта та фізичні навантаження. Дуже жорсткі обмеження в їжі обезсилять організм, а важкі фізичні тренування просто звалять його на місці і спровокують стійке небажання взагалі слідкувати за собою. Краще проконсультуватися у відповідних спеціалістів, але, якщо це задорого, то, принаймні, прислухатися до того, що хоче ваш організм. Не обов’язково якусь кількість раз на тиждень виконувати певний набір вправ протягом певного часу. Комусь це подобається, а для когось – це справжнє знущання над собою. Не підходить шейпінг, можливо, підійде аеробіка, пилатес або танці, плавання чи ще щось.

Не лишнім буде також  пошук інформації на цю тему, адже всюди є свої нюанси. Наприклад, для тих, у кого варикозне розширення вен, протипоказаний степ, аеробіка, заняття, на яких потрібно скакати та бігати через велике навантаження на ноги. А йога, стречинг, східні та латиноамериканські танці – цілком допустимі.

І найголовніше: прагнення виглядати красивою потрібно зберегти не тільки до певної, визначеної дати – вашого весілля, але й після нього. Тобто, не переставати слідкувати за собою та своєю вагою й надалі для того, щоб залишатися бажаною на незрівняною для своєї дорогої половинки ще довгий час.
Категорія: Краса та здоров'я | Переглядів: 3119 | Додав: Admin | Теги: схуднення, зменшення ваги, струнка фігура | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"