Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Травень » 24 » Як спланувати медовий місяць
14:24
Як спланувати медовий місяць
В більшості випадків медовий місяць буває тільки раз в житті. Чому саме медовий? Тому, що це час романтичного та солодкого кохання, час взаємної насолоди, час, коли побут ще не почав «точити» хробачком взаємні стосунки, час роздумів та приємного відпочинку.

З-за кордоном та все частіше у нас він асоціюється з чудовою подорожжю.

Розпочати його краще з планування, саме такий підхід допоможе зробити незабутнім цей час. Серед всіх передвесільних турбот та хвилювань, як завжди в наречених, чи не найостанніше місце займає саме планування медового місяця. Звісно, весілля робиться для молодят, але також для родичів, друзів, знайомих. А ось медовий місяць – тільки для молодят, тому йому слід приділити трошки більше уваги. Що потрібно взяти на замітку?

По-перше, визначтеся із сумою грошей, яку ви можете витратити. Брати гроші в кредит або позичати, аби тільки поїхати в подорож, щонайменше не розумно: для чого починати спільне життя з боргу, який ще довго прийдеться віддавати?

По-друге, вирішіть, коли зможете взяти кілька днів або тижнів відпустки та спокійно відпочити без телефонних дзвінків на роботу та контролю за нею на відстані. Запам’ятайте: робота та відпустка під час медового місяця, - речі не сумісні!

По-третє, оберіть місце, де б ви хотіли відпочити. Воно буде далеко, чи близько від дому, в людному місці, чи там, де ви будете тільки вдвох, десь на морі, чи в горах і т.д. Це, напевно, найприємніший пункт з планування, але, водночас, і найбільш суперечливий. Адже, в кожного з нас відпочинок асоціюється з різними речами і кожен уявляє його по-своєму. Не дозвольте власним бажанням взяти гору та посваритися з коханою половинкою через це! Найкращий варіант – все обговорити та знайти компроміс.

По-четверте, визначтеся, чи потрібне вам турагенство. Інтернет невпинно розширює свої володіння і разом з ним розвиваються он-лайн послуги. Тепер забронювати номер в готелі вашої мрії можна і через інтернет. Але ви можете не знати деяких нюансів, які можуть суттєво зіпсувати вам медовий місяць або взагалі його перекреслити. Якщо ви зібралися відпочивати за кордоном, потрібно знати, чи потрібна в цій країні віза, якісь інші документи. Також важливою є інформація про клімат країни, чи не має там сезону дощів або похолодання. В цьому турагенство буде корисним. Крім того, може ще й запропонувати такий варіант, який ви, навіть, не розглядали.

Якщо ви вибрали відпочинок за кордоном, дізнайтеся про це місце більше! З інтернету, з книжок, від знайомих. Це допоможе зекономити час на відпочинку.

Чи буде ваш медовий місяць зразу після весілля, чи через деякий час, десь за кордоном, чи в Україні, чи ви витратите велику кількість грошей, чи ні, - в будь-якому випадку, постарайтеся провести його незабутньо, адже, насправді, щасливі хвилини зовсім не залежить від всіх цих речей, а тільки від того, наскільки ваше кохання б’є через край щойно створеної спільної чаші.

Категорія: Молода сім’я | Переглядів: 2576 | Додав: Admin | Теги: Медовий місяць, подорож | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"