Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Жовтень » 6 » Як зробити весілля оригінальним
16:51
Як зробити весілля оригінальним
Після того, як омріяне колечко, яке подарував коханий на заручини, красується на пальчику, можна і про саме весілля подумати та про те, як найкраще його провести. Чи буде воно таким самим, як у тисячі інших закоханих пар, чи може використати якусь оригінальну ідею, і відсвяткувати його так, щоб не соромно було потім дітям розповісти.

З кожним роком кількість пар, які обирають класичне весілля, зменшується, пропорційно до них росте число закоханих, які думають про креативні, нестандартні та оригінальні способи святкування цієї події.

Весілля можна відсвяткувати:

  • в одному із замків, яких у нас в Україні є досить велика кількість;
  • на березі гірського озера;
  • на пляжі, в купальниках;
  • під водою на глибині;
  • на даху високоповерхового будинку;
  • в долині нарцисів,  що знаходиться на Закарпатті.

Крім таких екстремальних і зовсім незвичайних місць для весілля, можна використати і більш звичні для нас варіанти, але додати ізюминки завдяки стилю весілля, який необхідно продумати заздалегідь. Отже, які стилі весілля бувають?

- Гламурне весілля. Це не просте єднання сердець, а набагато більше: не тільки красиво - захоплююче, не тільки витончено - шикарно, не просто дорого - дуже дорого! Щоб влаштувати гламурне весілля, необхідно створити атмосферу розкоші і вишуканості у всьому.

- Весілля на пляжі. Воно характеризується мінімалізмом у всьому. Із вбрання найбільше підійде легка сукня або купальник, пригощати гостей найкраще фруктовими коктейлями та шведським столом, а із спиртних напоїв підійде холодне шампанське. Погодьтеся, пити горілку чи інші міцні спиртні напої в 30-ти градусну жару, навряд чи гостям прийде до смаку.

- Весілля за кордоном. Саме для тих молодят, яким надоїли банальності і хочеться чогось новенького.  Королівське весілля в Індонезії, символічна весільна церемонія в замках Чехії, романтичне весілля в Італії, веселе святкування на  Мальдивах, Кубі, Ямайці та буддистське весілля у В'єтнамі, - список місць для одруження довгий, але не закінчений,  ви самі можете обрати те, що вам ближче до душі. Проте, є один незаперечний мінус - ви не зможете взяти з собою велику кількість гостей, адже це задоволення не з дешевих.

- Екстремальне весілля. Якщо ви мрієте про весілля в літаку або ж, замість звичних автомобілів вибираєте мотоцикли, то ваше весілля тяжко буде назвати традиційним. І тут не грає ролі, зрозуміють вас посторонні люди чи ні, головне, щоб вам подобалось і ви почували себе впевнено, врешті-решт, це ж ваше весілля!

- Тематичне весілля. Є досить оригінальним, але потребує немало праці. Потрібно продумати все до дрібнички: не тільки тематику  свята, але  й, які будуть запрошення, у що будуть одягнені гості, декорацію залу та багато іншого. Підходить для творчих та креативних молодят.

Оригінальний стиль весілля може втілити в реальність ваші найпотаємніші мрії, але тут головне, щоб ваші бажання співпадали з бажаннями нареченого та не дуже шокували гостей. І не забувайте про музику, вона має віповідати стилю і тематиці самого весілля.

Категорія: Організація свята | Переглядів: 6343 | Додав: Admin | Теги: оригінальні весілля | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 1
Аватар відсутній
Va Tabi 18.12.2009 13:38
Завжди оригінальними на Вашому весіллі будуть: шоколадні фонтани, фруктові композиції, льодові фігури та карвінг-композиції: http://buketic.at.ua/
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"