Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Квітень » 11 » Кілька речей, які необхідні для здорового вигляду волосся
13:40
Кілька речей, які необхідні для здорового вигляду волосся
Звичайно, наречена в день свого весілля хоче мати найгарніший та найпривабливіший вигляд серед всіх присутніх. І це природньо. Та не секрет, щоб мати такий вигляд потрібно готуватися заздалегідь. Робити поживні маски для лиця і тіла, доглядати за волоссям. Шовкове блискуче пряме або хвилясте волосся - було і залишається окрасою будь-якої жінки. Але як зберегти його красивим в умовах стресу, теперішньої екології та з використанням різних засобів для укладки, які надають йому форму, але негативно впливають на здоров’я волосся?

Стан і зовнішній вигляд шевелюри найперше залежить від продуктів, які ми їмо. Серед них є такі, що мають бути на столі кожний день. В рибі, птиці, нежирному м’ясі, курячих яйцях, горіхах і бобових міститься білок, який забезпечує ріст волосся, і мідь, яка бере участь у пігментації, попереджує появу сивини і захищає від лупи.

Овочі та фрукти містять вітаміни та мінерали, які так необхідні локонам. Від вітаміну А волосся менше ламається, швидше росте. Міститься у моркві, зелених овочах і шипшині. Завдяки вітаміну Е локони відновлюються. Його багато у солодкому перці. Кремній попереджує випадіння волосся. Міститься в полуниці. Не потрібно забувати також про вітаміни групи В. Ними багаті крупи: гречка, рис, вівсянка.

Найважливішим компонентом волосся вважається кератин. Щоб він був у достатній кількості, потрібно регулярно включати в денний раціон хліб з борошна грубого помолу, нерафіновану рослинну олію.

А ось від жирної, смаженої, соленої та гострої їжі краще відмовитися. Шкідливий також фаст-фуд.  Та добре і правильно харчуватися - це тільки 50% успіху. Волосся потребує правильного догляду.

Кілька нескладних правил, які не потрібно лінуватися виконувати: 
1. Один раз на два місяці відвідувати перукарню. Так можна позбутися посічених кінчиків, які час від часу появляються від використання фену, прасок для вирівнювання і частого фарбування.
2. Коротке та середньої довжини волосся розчісують від коренів, а довге - від кінчиків, поступово піднімаючись вверх.
3. Під час миття голови, шампунь потрібно наносити на корені і, втираючи, рахувати до 100.
4. Ніколи не мийте голову занадто гарячою водою. Температура води має бути близько 40 градусів.
Категорія: Краса та здоров'я | Переглядів: 2841 | Додав: Admin | Теги: Зачіска, догляд за волоссям | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"