Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Лютий » 13 » Таємне кохання Бейонсе та Джея-Зі
11:31
Таємне кохання Бейонсе та Джея-Зі
Слава та визнання прийшли до Бейонсе Ноулз ще коли вона виступала на сцені як лідер групи «Destiny's Child». Пізніше був випуск сольного альбому, який у 2003 році став одним з найпопулярніших  музичних альбомів року.  Крім кар’єри співачки, вона успішно випробувала себе в якості музичного продюсера, актриси, танцівниці та модного дизайнера.

Спільна співпраця Бейонсе та Джея-Зі відкрила для них нові перспективи стосунків, які вони так довго приховували. Пісня "Crazy in Love”, записана в їхньому виконанні, не тільки набула шаленої популярності слухачів, а ще й дала привід для чуток про почуття виконавців одне до одного.

Відома співачка та репер зустрічалися довгих 6 років і в 2007 році нарешті вирішили одружитися. За весь цей довгий час закохані жодного разу не дали приводу одне одному для ревнощів і поводили себе на відмінно, чудово поєднуючи роботу з коханням.

Джей-Зі запропонував коханій руку та серце під час їхнього спільного відпочинку в Каннах. Бейонсе з радістю погодилася, безперестанку твердячи, що вже давно мріяла про сім’ю.

Церемонія їхнього вінчання відбувалася два рази: у Франції (в будинку дизайнера Джорджіо Армані) та в Нью-Йорку. Шлюб укладений у Франції не вважається законним у США, тому молодята ще раз провели церемонію вінчання на батьківщині. На своє весілля закохані запросили тільки батьків та найближчих друзів.  Бейонсе не носить обручку, так як ретельно приховує своє особисте життя від оточуючих і не хоче, щоб всі його обговорювали.

Тому подробиці їхніх стосунків маловідомі широкому загалу та пресі. Але сама співачка признається, що їхнє кохання є справжнім, через це вона боїться, що розповсюдження подробиць їхнього особистого життя може його знищити. 

В минулому році ця пара отримала найбільший дохід від своєї творчої праці серед подружніх пар Голівуду – 122 млн доларів. Бейонсе та Джей-Зі вважаються однією з найуспішніших пар музичного шоу-бізнесу.

Не зважаючи на страх, який відчуває співачка перед вагітністю та пологами, вона та її чоловік все ж таки мріють про дитину. Бейонсе завжди хотіла мати велику сім’ю та багато дітей, будемо надіятися, що її мрії здійсняться.

Категорія: Історії кохання | Переглядів: 2323 | Додав: Admin | Теги: Джей-Зі, Бейонсе | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"