Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Вересень » 2 » Костюм для джентельмена
19:23
Костюм для джентельмена

Під час підготовки до весілля Вам необхідно подбати не тільки про весільну сукню для себе, але й про костюм для коханого. Якщо Ви обрали для себе весільну сукню традиційного білого кольору, то для молодого підійде костюм чорного, сірого і коричневого кольорів. Гарно буде виглядати також костюм, який складається з чорного низу та білого верху. Якщо ж ваша сукня буде якогось іншого кольору, ніж білий, то костюм слід підібрати такого кольору, щоб він з вашою сукнею створював гармонійний ансамбль.

Попри те, що вибір чоловічих костюмів значно менший, ніж весільних суконь, та все ж таки є кілька достойних варіантів з яких можна вибрати на ваш смак.

Фрак - це французький чоловічий костюм з англійським комірцем, досить сильно відкритий на грудях та з довгими лацканами. До нього одягають білу сорочку з сильно накрохмаленою манішкою, білий жилет і краватку-метелик та в жодному разі не одягають лакові мешти! Можна одягнути до фраку і модну сьогодні краватку "пластрон". Вона підкреслить вашу індивідуальність. Тільки не одягайте чорну жилетку і краватку-метелик - це типовий дрес-код офіціанта або метрдотеля. Найчастіше фрак одягають на особливо святкові події і на міроприємства, які відбуваються за строгою схемою.

Візитка - піджак з одним гудзиком і бортами, які поступово від лінії талії розходяться в сторони, утворюючи конусоподібний виріз спереду, а ззаду доходить до рівня колін. Це класична форма одягу, який використовують на святкових подіях, але до шостої години вечора. Носять візитку зі штанами в полоску, сорочкою з комірцем "метелик" і , звичайно ж, краваткою "пластрон".

Сюртук - в перекладі з французької означає "широка чоловіча верхня сукня". Класичний варіант - двобортний з довгими полами. Та зараз популярний однобортний сюртук з полами до середини бедра. Найкраще до нього підходить краватка «four-in-hand».

Смокінг - зазвичай чорний і сильно відкритий на грудях піджак з довгими і обшитими шовком лацканами. На штанах також мають бути пришиті полоски шовку, такого самого, як і на піджаку. Це особливість смокінгу.

Може також бути кольору воронячого крила або білого. В Англії носити білий смокінг вважається непристойним, але його можна одягнути в країнах з теплим кліматом. До білого смокінгу мають бути тільки чорні штани і мешти з негострими носиками. Обов'язковою є також хустинка для кишеньки на грудях.

Класичний костюм - сьогодні є найпопулярнішим вибором наречених. Складається з піджака, жилетки і штанів. На відміну від всіх попередніх варіантів підходить для невеликого скромного весілля в колі рідних та друзів.

Категорія: Одяг для нареченого | Переглядів: 7255 | Додав: Admin | Теги: весільний костюм | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"