Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Червень » 1 » Красива шкіра: секрети догляду
18:55
Красива шкіра: секрети догляду
Сяюча та доглянута шкіра – це завжди красиво та здорово. Всі наречені панічно бояться, щоб в останню мить перед весіллям на личку, на найпомітнішому місці, не вискочив підступний великий прищ, який НІЧИМ не замаскуєш. Що можна зробити, щоб не допустити цього?

На жаль, природна краса шкіри в слабшої половини людства зустрічається з кожним поколінням рідше. І щоразу потрібно докладати більше зусиль, щоб досягти гарного вигляду. В цьому можна звинувачувати нашу екологію, продукти, які ми споживаємо, воду, яку п’ємо, малорухливий та повний стресів спосіб життя. Але здорового та сяючого вигляду шкіри все ж можна добитися, якщо постійно доглядати за нею. Ключовими в догляді є: очищення, тонізування, зволоження, живлення та захист.

Очищення є дуже важливим етапом, воно дозволяє позбутися відмерлих часточок шкіри, поту, пилу та газів, декоративної косметики, яка після довгого дня стає тягарем для шкіри та заважає їй дихати. Вечірнє очищення змиває сприятливе середовище для бактерій, створене перерахованими вище факторами, та запобігає утворенню прищів. Для цього використовують косметичне молочко, лосьйони для зняття макіяжу, пінки та гелі для вмивання. Для нормальної та жирної шкіри раз в тиждень потрібно застосовувати скраби або маски-пілінги. Для сухої шкіри цю процедуру проводять один раз в два тижні.

Після нанесення молочка для очистки шкіри або пінки для вмивання або якогось іншого очищувального засобу, використовують тонік, який тонізує шкіру, надає її пружності, знімає почервоніння,  а також видаляє рештки косметичного молочка. Важливим нюансом є дати тоніку повністю всмоктатися шкірою.

Зволоження стоїть на третьому місці. Для цього використовують зволожуючі креми з УФ-фільтром, які захистять шкіру від ультрафіолетового випромінювання та непотрібних морщинок. Більша цифра УФ-фільтру дає більший захист.

Для живлення шкіри чудово підходять нічні креми.

Є ще один гарний засіб під час догляду за шкірою – маски. Косметична галузь сьогодні пропонує величезний асортимент масок для догляду за шкірою обличчя, але маски, зроблені, в домашніх умовах теж ефективні і, можливо, корисніші.

Для розгладження морщинок, збереження еластичності та пружності шкіри підійде медово-білкова маска, яку необхідно тримати 15-20 хвилин. Полуниця, банан, ківі тонізують шкіру і наситять її вітамінами. Ефективний також зелений чай, відвар ромашки та оливкова олія, які використовуються для тонізування, зменшення почервоніння та від сухості шкіри відповідно.

Будь-які маски, якщо ви не наносили їх раніше і не знаєте, як може відреагувати шкіра, потрібно зробити за кілька тижнів до весілля. Якщо буде тільки позитивний результат, можна повторити і перед самим весіллям, щоб надати шкірі сяючого та здорового вигляду.

Секрет красивої шкіри полягає в систематичному догляді за нею. Постійна праця над собою дає результат, який не можливо не помітити, адже він на обличчі!

Категорія: Краса та здоров'я | Переглядів: 3269 | Додав: Admin | Теги: маски для лиця, догляд за обличчям | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"