Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2012 » Січень » 13 » Медовий місяць: 10 речей, які молодята мають знати
14:48
Медовий місяць: 10 речей, які молодята мають знати
Весілля – річ особиста, але дуже велелюдна. Навряд чи, воно може відбутися без порад батьків, тітоньок, дядечок, друзів та всієї родини. А медовий місяць призначений тільки для двох, тому тут вся чисельна рідня вмовкає і залишає простір для дій молодятам.

Якщо у вас є можливість вибратися кудись у медовий місяць, обов’язково зробіть це. Повірте, ці дні запам’ятаються вам на все життя. Це не тільки час для відпочинку і насолоди одне одним, а ще й можливість відновити сили після клопітливих приготувань до весілля та самого свята.

Крім цього, медовий місяць є першою спільною справою, яку ви робите в новому статусі.

Щоб цей час кохання залишив приємні враження і спогади на довгі роки, скористайтеся нашими порадами:

1. Обговоріть можливості вашого бюджету заздалегідь. Чи є у вас змога подорожувати за власні кошти, чи ви розраховуєте на весільний подарунок? Яку суму готові витратити на відпочинок? Відповіді на ці питання допоможуть вирішити, де провести медовий місяць: в межах України або закордоном. Для найбільш ощадливих можна замовити номер в гарному готелі на кілька днів.

2. Слова «медовий місяць» не означають, що ви маєте цілий місяць витратити на подорож екзотичними країнами чи місцями. Хай це буде кілька днів, але незабутніх.

3. Щоб уникнути сварок, розчарування обговоріть із партнером ваші уявлення про ідеальний відпочинок. Що ви любите і про що мрієте? Для кожного ідеальний відпочинок асоціюється з різними речами. Хтось не може уявити його без спорту, для когось це дрімливе вилежування на сонечку біля води, а для декого - активне вивчення місцевості та аборигенів.

Дуже добре, якщо ваші бажання співпадають. Але в більшості випадків чоловік та дружина хочуть різного. Що ж поробиш, сімейне життя – суцільна смуга компромісів, на які варто йти для збереження родини. Ось і перше випробування молодої сім’ї на міцність.

4. Якщо у вас не дуже великий бюджет, а відпочити хочеться на відомому курорті, дізнайтеся детальніше, в який час там туристичний сезон. Тоді ціни найбільші. Після закінчення «гарячого» сезону ціни зменшуються, але, відповідно, умови перебування теж погіршуються. Найкращий варіант в даному випадку – поїхати на початку або в кінці сезону, коли ціни вже не такі високі й погодні умови ще не дуже змінилися.

5. Скористайтеся послугами туристичної компанії. Звичайно, самому обирати маршрут готелів, кафе та визначних місць набагато цікавіше, але в даному випадку краще довіритися професіоналам. Принаймні, ви будете знати, куди подзвонити, якщо виникнуть проблеми.

6. В більшості випадків молодята мріють провести медовий місяць одразу після весілля. В такому разі про все потрібно подбати заздалегідь. Переконайтеся, що ваш закордонний паспорт ще дійсний, у вас є потрібна віза та інші документи. Для багатьох теплих країн необхідні щеплення від різних місцевих хвороб. Їх, теж, потрібно зробити наперед.

Це ще один аргумент, щоб скористатися послугами турагенства, яке в багатьох випадках бере частину підготувань на себе (наприклад, допомогу у відкритті візи).

7. Повідомте в готелі, про те, що ви молодята. У багатьох місцях щойно одруженим надають кращу кімнату, подарункову пляшку шампанського або якісь інші привілеї. Це все робиться для того, щоб заохотити вас приїхати до них знову.

8. Візьміть із собою більше грошей, ніж плануєте витратити. Непередбачувані обставини можуть трапитися будь-коли і будь-де.

9. Напевно, зайве нагадувати, що медовий місяць належить тільки закоханим. Дітей, друзів, родичів, улюблених тваринок залиште на цей час вдома.

10. На відпочинку не створюйте собі надто жорсткого розкладу дня. Відпочивайте, розслабляйтеся та отримуйте задоволення від всього. І, наостанок, дослуховуйтеся до побажань другої половинки. На це коханий чоловік (дружина) віддячить вам з лихвою.
Категорія: Молода сім’я | Переглядів: 2883 | Додав: LuckyRich | Теги: відпочинок у медовий місяць, Медовий місяць, молодята, весілля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"