Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2011 » Грудень » 9 » Модне весілля або, як скористатися новітніми тенденціями
14:32
Модне весілля або, як скористатися новітніми тенденціями
За можливості доступу до інтернету та інших джерел інформації, наречені проводять безліч часу в пошуках останнього слова моди у вбранні, аксесуарах або стильної зачіски, і набагато менше розмірковують про те, яким має бути їхнє весілля.

Багато з них полегшено зітхає, що хоча би на рахунок звичного розпорядку приїзд нареченого – викуп – РАЦС – фотосесія – бенкетний зал можна нічого не придумувати, бо все давно узвичаєно і стало вже традиційним ходом весільних подій.

В кінцевому рахунку наречені стильні, оригінальні, але, на фоні свого банального та звичайного весілля виглядають зовсім не гармонійно. Час приготувань витрачений намарно. А потрібно було лише правильно розподілити свою увагу на всі деталі свята.

Мода існує не тільки на весільні сукні та зачіски. Багато традицій та весільних ритуалів залишилися в минулому. На їхнє місце приходять нові, європейські звичаї.

Чи бути викупу?

Від викупу біля під’їзду нареченої з усією належною атрибутикою: кульками, стрічками, плакатами і глядачами з сусідніх вікон, наречені потрохи відмовляються. Весілля – подія багатолюдна і весела, але роззявлені, охочі до пересуду, сусідські роти якось не додають оптимізму.

Альтернативним і сучаснішим варіантом є бронювання номеру в готелі. Зустріч без зайвих людей і з гарним фотографом. Ще одним плюсом такого варіанту є те, що фотознімки в готелі будуть ефектніші, ніж вдома. Крім цього, ви можете провести тут першу шлюбну ніч після святкування в ресторані.

Виїзна церемонія

Черги, музика з магнітофона, стандартне приміщення і вираз обличчя тітоньки в РАЦСі – все це пахне ностальгією за минулим. Виїзні церемонії щороку набувають більшої популярності серед молодят, не зважаючи на додаткову їх вартість. І цьому є пояснення: в такий день хочеться чогось особливого, незабутнього, а відвідини державної установи не завжди залишають приємні спогади.

Інтер’єр та оформлення

Під час вибору ресторану, звертайте увагу не тільки на меню і вартість, а також на інтер’єр. Він має бути таким, щоб нічого не хотілося додавати, а тільки підкреслити. Підкреслити квітами. Забудьте про кульки, стрічки, різні примітивні прикраси. Звичайно, вони дешевші, ніж квіти, але й виглядатимуть відповідно.

Композиції з квітів виглядають вишукано, завжди оригінальні та красиві, за умови що цим оформленням займається професіонал. Вони будуть коштувати дорожче, але цього вартують. Подаруйте собі свято!

Програма на вечір

Коли вибираєте тамаду, обов’язково прогляньте відео його попередніх замовлень. Справжні професіонали не повторюються, завжди оригінальні та креативні. Вульгарні, образливі анекдоти, тости та ігри ви не знайдете в їхньому арсеналі. Вони ненав’язливо розважають гостей веселими конкурсами, здоровим почуттям гумору та щирими побажаннями.

Більшість молодих пар зараз бажають зробити своє весілля «святом» не тільки на словах. А всі, хто надає весільні послуги, враховують побажання, додаючи щось своє. Так створюється мода. Але, вам обирати, яким буде саме ваше свято. Якщо ви завжди мріяли про традиційний викуп з несправжньою молодою або про гору кульок, то чому б не здійснити свою мрію?
Категорія: Організація свята | Переглядів: 2951 | Додав: LuckyRich | Теги: оформлення залу, РАЦС, викуп, весілля, тамада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"