Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2012 » Січень » 25 » Модні аксесуари для волосся
16:34
Модні аксесуари для волосся
Весільна зачіска – одна з найважливіших складових образу нареченої. Стати особливою та неперевершеною допомагають різні аксесуари для волосся. Великою популярністю серед них користується корона принцеси, яка додає дівчині особливого шарму.

Проте, крім корони, є ще багато не менш красивих та модних аксесуарів.

Живі квіти

Живі квіти – розкішна прикраса для зачіски нареченої. Вони підкреслюють природну красу дівчини, роблять образ більш чутливим і ніжним. Використайте однакові квіти для зачіски, букету та бутоньєрки молодого.

Для святкування на природі можна сплести цнотливий віночок – оригінальна ідея народного чи еко-весілля.


Штучні квіти

Зараз дуже модною і популярною є тенденція використовувати штучні квіти. До слова, за красою вони не гірші, ніж справжні. Існує багато варіантів таких зачісок: вплести одну велику квітку або кілька маленьких, використати їх у вінку або з обручем. Окремий варіант – квіти в поєднанні з пір’ям.

  

Елегантні пір’їни

Невагомий аксесуар з характером. З такою зачіскою неможливо бути непоміченою. Пір’їнки використовують у різних варіаціях та композиціях. Головне в цьому, знати міру. Більше, ніж потрібно, зробить образ нареченої смішним і без смаку.


Пов’язка

Аксесуар, який може зробити наречену особливою, якщо дібрати її правильно. Варіантів безліч. Квіти, пір’я, камінці, перлинки – все це використовується в дуеті з пов'язкою чи обручем. Зіграти роль пов’язки може, навіть, фата.


Вуаль

Надзвичайно стильний аксесуар весільної зачіски. Яскравим нареченим вона підійде якнайкраще. Вуаль використовують як незвичайну альтернативу звичайній фаті. Хоча, так як і фата, вона ніколи не перестане бути модною.


Металеві прикраси

Шпильки, гребінці, гренадлі, неведимки, прикрашені камінцями Swarovski або перлинками, такі красиві й ніжні, що хочеться їх обов’язково використати у своєму образі. Ось тут індустрія моди пропонує неймовірний за кількістю та якістю асортимент. Прикраси є на будь-який смак і гаманець, починаючи від дешевих підробок та закінчуючи виробами з дорогоцінного каміння.


Обираючи для себе модні аксесуари, не забувайте про міру. Велика кількість блискучих виробів виглядатиме вульгарно та буде викликати негативні враження в оточуючих. Крім цього, і зачіска, і всі аксесуари мають відповідати стилю весільної сукні. Не жалкуйте часу для скурпульозного вибору прикрас, які ідеально доповнять образ нареченої.

Фото з сайту www.stylemepretty.com
Категорія: Краса та здоров'я | Переглядів: 3576 | Додав: LuckyRich | Теги: модні аксесуари для весільної зачіс, весільна зачіска 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"