Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Липень » 11 » Найважливіше після весілля
22:03
Найважливіше після весілля
Ось і добігло до кінця таке довгождане свято, гості пороз’їжджалися додому, наречена змучена, але щаслива. Звичайно, були якісь промахи, було щось непередбачуване в цей день, але тільки тепер стає зрозуміло, що ці всі передвесільні переживання та страхи, насправді, не вартують тої уваги, що їм приділялося. Важливішим є щось інше, щось, що на перший погляд невловиме і, про що не так часто задумувалися перед весіллям, а після нього набуває значення та важливості: ви тепер сім’я.

І на цю, ще зовсім неміцну конструкцію, чекає багато випробувань. Попереду будуть веселі та сумні події, проблеми та труднощі, які потрібно вирішувати і долати. Це все легше буде пережити, якщо разом старатися, разом іти по дорозі життя. Поступ одне одному, розуміння, довіра, - без цього неможливо жити разом щасливо.

Щоб створити сім’ю потрібен один день, а зміцнити і добудувати – все життя. Звичайно, це щоденна праця, але вона варта цього. Людина не може повністю реалізувати себе, як особистість, без сім’ї, дітей. З нею іноді важко, але весело, а без неї легко, та, незважаючи на це, завжди буде відчутна в душі пустота, яку неможливо нічим іншим заповнити, крім сім’ї.

Навіть відомі голлівудські актори, спортсмени, музиканти, інші знаменитості, маючи все, прагнуть створити сім’ю. Їм не завжди вистачає терпіння та витримки будувати життя з одним партнером, вони розлучаються, але згодом знову виходять заміж чи одружуються, щоб хоч на короткий час відчути себе щасливим та реалізуватися повністю. Ніхто не хоче бути самотнім.

Бережіть свою молоду родину. Повірте, кожне, вкладене в неї зусилля, не пропаде марно. Наступить така хвилина, коли від вас можуть відвернутися усі, а сім’я залишиться і підтримає, зрозуміє, не зрадить.

Категорія: Молода сім’я | Переглядів: 2851 | Додав: Admin | Теги: сім'я, родина | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"