Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2011 » Червень » 3 » Перша річниця шлюбу: ситцеве весілля
10:20
Перша річниця шлюбу: ситцеве весілля
Звичай давати назву кожному, спільно прожитому, року прийшов до нас з давнини. Тому що в історії завжди було багато змін, а сценарій стосунків між чоловіком та жінкою у всі часи був однаковим: кохання, шлюб, спроби знайти компроміс, сварки, примирення, народження дітей та ще багато різних подій, які супроводжують спільне життя.

Кожен рік, прожитий разом, так і називали в залежності від етапу, на якому перебували стосунки в парі. Перша річниця шлюбу – ситцева – дуже важлива. Ситець – тонка тканина, часто яскравого кольору. Сімейне життя в цей час асоціювалося саме з цим неміцним матеріалом. Перший рік прожитий разом. Найважчий та найпрекрасніший водночас. Всі наступні роки будуть проходити калейдоскопом подій та зливатися в одне, а перший, як правило, запам’ятовується назавжди.

Незважаючи на побут, кохання ще не згасло та не втратило своїх яскравих барв, але стосунки досить крихкі. Навіть невелика буря може загасити маленький та ще слабкий вогник, який має стати сімейним вогнищем молодої сім’ї.

В цей час тільки починає закладатися фундамент сімейних стосунків. Перший рік стає випробувальним терміном для молодят. Перед весіллям свої недоліки ще можна було не виявити, після нього всі привички та риси характеру приховати неможливо. Тоді стає зрозумілим обом партнерам, що свою половинку до цього вони знали не так вже й добре. В якійсь мірі може прийти, навіть, розчарування в коханій людині та в сім’ї загалом.

Незважаючи на відкриття нових незнаних сторін своєї другої половинки, не забувайте, що ідеальних людей не існує, що тільки компроміс, взаєморозуміння та взаємотерпіння збережуть ваш шлюб.

Більшість розлучень відбуваються приблизно через рік після весілля, тому ще невідома доля молодої пари. Чи пройде вона всі випробування долі і збудує міцну будівлю сім’ї, чи, можливо, не витримає навали життєвих проблем, як тонке полотно ситець.

В святковий день молода пара в колі близьких друзів та родичів відкриває пляшку шампанського, яку зберегли ще з весілля. Подарунки дарують з цієї тканини, уникаючи хустинок, тому що за прикметами вони символізують сльози. Можна подарувати скатертину, постільну білизну, рушник або одяг. В давні часи гості приносили капусту, загорнену у відріз ситцевої тканини, щоб молоді не забували продовжувати власний рід в щоденних клопотах.

Все швидко у житті минає

І рік за роком пробіжить.

Хай діти ваші підростають

І сміх дитячий веселить.

За ситцем будуть інші дати:

І шкіра, й льон, і сталь,

Бажаю горя вам не знати,

І що таке печаль.

Кохання взаємне хай не погасне,

Віра провадить, як зірка,

Надія ніколи вас не покине.

І знову кажу я вам «Гірко!».


Категорія: Річниці весілля | Переглядів: 6191 | Додав: LuckyRich | Теги: річниці весілля, перша річниця весілля | Рейтинг: 3.4/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"