Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2011 » Квітень » 5 » Підбираємо букет до образу нареченої
20:21
Підбираємо букет до образу нареченої
Без букета неможливо уявити собі наречену. Він є невід’ємним атрибутом її весільного образу, та в ідеалі підкреслює гармонію двох: молодої та молодого.

Майбутня наречена хоча й приблизно, але ще на початку приготувань до весілля  уявляє, який хоче мати букет. Та остаточно визначитися, яким саме він буде, краще після вибору сукні.

Дуже ніжно, цнотливо та романтично виглядають білосніжні троянди. Незважаючи на це, краще їх не обирати. Якщо ваша сукня буде не такою білосніжною, то на фоні білих троянд виглядатиме брудною. Часто, тільки на перший погляд, сукня здається білосніжною, а, насправді, вона може бути з легким відтінком кремового чи голубого. Тому оберіть троянди ніжного кольору шампанського або, принаймні, не білосніжні.

Якщо плануєте зробити собі яскравий make-up, то основний колір можна використати і в букеті. Не обов’язково робити його повністю голубим, фіолетовим чи зеленим. Використайте лише якусь квітку такого забарвлення. Колір яскравої помади і подібний відтінок квітів також буде виглядати красиво.

Для довершеності образу, підберіть квіти під колір очей. На фотографіях такий ансамбль буде виглядати ефектно, а ви - особливо та неповторно. Цей тандем найбільше підійде тим, в кого голубі очі. Цього ж кольору можна підібрати взуття та аксесуари.

Щодо форми, то круглий та невеликий підійде для дівчат з будь-якою фігурою. Високим та струнким пасуватиме спадаючий, а мініатюрним нареченим – у вигляді віяла або скромний букет-куля.

Зараз досить популярні з першого погляду прості, але, безперечно, стильні букети з квітів, просто перев’язаних стрічкою, щоб стебла було видно. Проте, якщо плануєте весілля влітку, то, скоріш за все, від нього прийдеться відмовитись, бо без води в спеку квіти скоро зів’януть.

Не бійтеся яскравих кольорів в букеті та експериментів з його створення! Сьогодні більшість наречених обирає білі троянди і на цьому заспокоюється, але ви особлива. Замовте собі ексклюзивний букет, який стане оригінальним акцентом і чудово доповнить вашу пару. А якщо враховувати все, то коли не квіти, то хоча б стрічки, намистинки або інші елементи декору букета мають співпадати з кольором одягу нареченого.

Весільний букет 2011Букет нареченої

Букет на весілля 2011Букет молодої

Категорія: Весільний букет | Переглядів: 5422 | Додав: LuckyRich | Теги: весільний букет | Рейтинг: 4.5/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"