Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2011 » Грудень » 15 » Правила прокату весільної сукні
12:31
Правила прокату весільної сукні
Кожна наречена вирішує сама, яку весільну сукню хоче мати на собі в день весілля: пошиту, куплену чи з прокату. Будь-який з цих варіантів має свої плюси і мінуси.

Пошита річ буде зроблена за вашим ескізом та смаком. Але де гарантія, що вона буде так само виглядати в реальності, як і в мріях? Бо, насправді, дуже важко знайти професіонала, що зможе дослухатися до всіх ваших побажань і втілити їх в життя.

Найкращий варіант – купити сукню. Ви бачите, яку купуєте, міряєте до своєї фігури та можете відразу сказати, чи вона вам пасує. Це не кіт в мішку. Проте, і тут є свої мінуси. Найбільший з них – ціна. Справді якісна і гарна річ буде коштувати дорого, а одягнете її лише раз. Звісно, потім можна продати сукню, якщо знайдеться покупець.

Оптимальним для багатьох дівчат є взяти весільне вбрання на прокат. Ціна буде меншою, ніж купити таку модель, а сукню можна взяти ще ніким не використану.

Якщо ви обрали для себе цей варіант, то майте на увазі кілька простих правил, щоб не зіпсувати собі настрій в день весілля та не бути ошуканим:

1. Як правило, перший прокат найдорожчий. Недобросовісні продавці можуть видавати річ, яка була вже в прокаті один або кілька разів, за ще не ношену. Дослухатися до слів продавця варто, але самому треба добре дивитися і оцінювати зовнішній вигляд одягу. Якою доброю не була б хімчистка, білі речі втрачають свій білосніжний колір вже після одного носіння. Порівняйте вибрану сукню з іншими моделями.

2. Якісний фатін легко мнеться і легко розпрасовується парою. Але він досить дорогий. Тому в дешевших моделях використовують не дуже якісний, зроблений з нейлону і сильно накрохмалений. Його можна одягнути тільки один раз, бо після хімчистки, крохмаль обсипається, і такий фатін втрачає свій блискучий вигляд та форму. А, також, легко рветься. Порівняйте вибрану модель з тими, що вже були в прокаті. Якщо вони однакові на вигляд, вас обманюють.

3. Зараз модно, коли спідниця просто спадає до підлоги. Об’єм створюється за рахунок складок тканини або фатіну. Але досить популярними залишаються пишні сукні, під які одягаються кільця. Ніколи не беріть їх на прокат. Ви не знаєте, хто носив кільця до цього, а під час носіння вони доторкаються до тіла. Нові не такі вже й дорогі. Лікуватися від хвороб, що можуть передатися, буде дорожче.

4. Драпірування сукні – це ручна робота. Огляньте внутрішній бік спідниці. Якщо ви побачили там цілу «павутину» ниток, робота зроблена неякісно. Коли випадково порветься одна нитка, то вся вишивка теж посиплеться. Кожна маленька деталь драпірування має бути пришита окремо.

5. Не вибирайте надто дешеві моделі. Їхня ціна означає, що або матер’ял неякісний, або робота виконана недобросовісно, або те й інше.

6. Добре огляньте вибрану сукню. Якщо ви помітили на ній дефект, настоюйте на тому, щоб його записали в договорі прокату. Після використання, ви ніяк не зможете доказати, що дефект був спочатку. Вас, навіть, можуть змусити заплатити додаткову вартість.

7. Обговорюйте всі нюанси прокату перед підписанням договору, щоб уникнути різних непорозумінь в майбутньому.

Будьте пильними, обдумуйте свої рішення та не поспішайте з вибором. Та весільна сукня, яка має бути ваша, обов’язково нею буде. Вдалого вам прокату!

Категорія: Весільні сукні та аксесуари | Переглядів: 3229 | Додав: LuckyRich | Теги: драпірування, прокат весільної сукні, фатін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"