Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Березень » 17 » Природній макіяж - як стати найкращою нареченою
07:20
Природній макіяж - як стати найкращою нареченою
Яскраві тіні і така сама помада на личку нареченої потроху відходять в минуле. Сьогодні дівчата намагаються виглядати максимально природно в цей день. Це також засвідчують модні дизайнери весільних суконь, які для своїх моделей вибирають простоту покрою: менше пишності більше справжності.

Природній макіяж зовсім не означає відмову від косметики. Навпаки, створити ефект nude face (досл. з англ. - голе лице) набагато складніше, ніж накласти яскравий макіяж. Але ваші зусилля будуть виправдані: свіжий, не змучений  вигляд набагато краще, ніж важкий погляд з-під темних повік.

70% природного мейк-апу займає ідеальний та рівний колір лиця, тому вибирайте тональний крем, який максимально подібний до вашого кольору шкіри. Наносити засіб потрібно тонким шаром, рівномірно розподіляючи кісточкою або епонжем для макіяжу.

Щоб приховати мімічні морщинки і сліди втоми під очима, використайте коректор (звичайний тональний крем є загустим для цієї зони і тому швидко скотиться). Колір коректора має бути трошки світлішим, ніж тональний крем.

Тіні для повік виберіть природного кольору – від ніжно-персикового до світло-коричневого. Всі лінії добре розітріть, щоб пом’якшити їх і зробити ледь помітними. Щоб відкрити погляд, старанно нанесіть туш на верхні вії в зовнішньому кутику очей.

Добитися ефекту сіяння допоможе пудра з мерехтливими частинками або термальна вода – вона освіжить лице і зафіксує макіяж.

Для губ вибирайте помади та блиски ніжних тонів, щоб вони різко не контрастували з вашим природнім макіяжем.

І в самому кінці – краплинка ніжних, звабливих духів для завершення вашого чарівного образу. В один з найочікуваніших і найщасливіших днів у вашому житті будьте справжніми і залишайтесь собою!

Категорія: Краса та здоров'я | Переглядів: 4730 | Додав: Admin | Теги: макіяж нареченої, весільний макіяж | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"