Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2011 » Жовтень » 15 » Романтичні ідеї для подружнього життя
10:07
Романтичні ідеї для подружнього життя
Жінки за своєю природою більш романтичні, ніж чоловіки. Їм хочеться чути слова кохання, їм хочеться уваги та ніжності. Але ми часто забуваємо, що чоловіки теж люблять романтику і їм теж приємно від зізнань в коханні. З часом, життя під одним дахом стає рутинним і одноманітним. Пара з ностальгією згадує дні, коли їхні стосунки тільки починалися. Тоді в душі був трепет лише від однієї думки про кохану людину.

Життя разом приносить в стосунки стабільність і звичку. З одного боку – це добре, а з іншого? Ми перестаємо бути щасливими. Щоб почуття не згасали та не втрачали своїх барв, потрібна романтика. Будьте оригінальними, будьте цікавими для партнера!

Штамп у паспорті не привід розслабитися і дати змогу своїй половинці бачити вас «у всій красі». Звісно, ніхто не каже ходити вдома у взутті на шпильках та з повним макіяжем. Будьте собою, але водночас не забувайте виглядати сексуально. Цього не важко добитися охайним виглядом, чистим волоссям та посмішкою. Проблеми є у всіх, але це не означає, що вони мають повністю затьмарювати ваше життя.

Маленькі приємні дрібниці допоможуть повернути романтику у ваші стосунки. Ось кілька ідей, щоб підняти коханому настрій і ще раз нагадати про свої почуття.

Ідея перша

Візьміть невеликі листочки паперу і на кожному з них напишіть ніжні слова про близьку людину, зізнайтеся в коханні. Порозставляйте їх всюди, де тільки можна: в холодильнику, в шафі, в кишені штанів і курток. Партнер з любов’ю буде згадувати вас кожен раз, коли натряплятиме на них в найнесподіваніших місцях.

Ідея друга

До приходу чоловіка з роботи, розкладіть по цілій кімнаті декоративні свічки, розсипте пелюстки троянд (не забудьте відкласти якусь частину для сімейного ложа), запаліть палочку із запахом-афродізіаком, одягніть щось сексуальне. І не забудьте про легку, але поживну вечерю! Який чоловік захоче романтики на голодний шлунок.

Ідея третя

Використайте свою помаду, бажано червону. Всі ми не раз спостерігали, як в голлівудських фільмах дама залишає на дзеркалі романтично-еротичні послання чоловікові. Чому б не використати цю ідею собі? Ввечері, коли вже коханий спить, напишіть щось ніжне на дзеркалі у ванні. Зранку його чекатиме приємний сюрприз.

Навіть одружені, чоловіки залишаються мисливцями, це закладено в них природою. Тому їм весь час потрібні гострі відчуття, потрібен адреналін. Не дайте своєму коханому шукати його десь збоку.

І наостанок, пам’ятайте про золоту середину. Постійні сюрпризи перестають бути ними. Надмірне розбурхування почуттів, як і повний штиль в цій справі втомлює та перестає бути цікавим.
Категорія: Молода сім’я | Переглядів: 3451 | Додав: LuckyRich | Теги: сім'я, романтика, Секс, сімейні стосунки | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"