Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2013 » Лютий » 8 » Що подарувати на день св. Валентина?
18:11
Що подарувати на день св. Валентина?
До дня св. Валентина залишилося не так вже й багато днів, прийшов час задуматися над подарунком для своєї половинки.

Звісно, квіти та солодощі залишаються подарунком №1. Але, багатьом хочеться потішити партнера чимось особливим. Нижче подані можливі варіанти подарунків.

Подарунки на день св. Валентина для Неї:

1. Спільна фотосесія 14 лютого. Дуже гарний подарунок: можна приємно провести час разом і ще не один рік переглядати фотографії вашого кохання.

2. Подарунок – сюрприз. Щоб зробити такий подарунок потрібна фантазія, але враження від нього залишаться довго. Це може бути все, що завгодно, головне,Подарунок на 14 лютого щоб подарунок був приємною несподіванкою. Наприклад, до приходу коханої, всю кімнату виложити свічками і запалити їх, або зробити чуттєвий масаж всього тіла, або залишити невеличкі любовні послання у найнесподіваніших місцях.

3. Спільна поїздка. Якщо ви обоє весь час зайняті навчанням або роботою, невеличкий вікенд за містом буде вдалим подарунком, особливо, якщо поїхати в те місце, про яке давно мріяли.

Подарунки на день св. Валентина для Нього:

1. Hand-made подарунок. Це може бути будь-що: листівка, носова хустинка з вишитим логотипом, серце – іграшка, свічка, чи якась декоративна річ, - головне, щоб подарунок ви зробили своїми руками, думаючи про коханого.

Подарунок для нього2. Екстремальний подарунок. Можливо, ваш коханий мріє про стрибок з парашутом, картинг чи стрільбу з вогнепальної зброї? Подаруйте йому ці незабутні миті адреналіну, а він, в свою чергу, не залишиться в боргу перед вами – це точно.

3. Смачна романтична вечеря на двох. Повірте, він це оцінить. Такий подарунок сподобається всім чоловікам, без винятку, адже відомо, що шлях до серця чоловіка лежить, саме, через шлунок. Головне – не перегодувати коханого. Ви ж не хочете, щоб він заснув ще до кінця романтичної вечері?;)

Ідей подарунків є дуже багато, від банальних речей до особливих. В цій справі важливими є бажання і мрії того, кому ці подарунки призначаються, а хто може краще знати свою половинку, як не ми самі?

Святковий манікюр на день св. Валентина
Категорія: Інше | Переглядів: 18283 | Додав: LuckyRich | Теги: День св. Валентина, подарунки 14 лютого, подарунки для дівчини, падарунки для хлопця, що подарувати на день всіх закохани | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"