Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Лютий » 17 » Тепла шубка для нареченої
16:37
Тепла шубка для нареченої
Хоча зима вже закінчується, та все ж тема про теплу накидку для нареченої ще залишається актуальною. Звісно, що влітку без неї можна обійтися, але, що ж робити зимовим нареченим, щоб залишатися найгарнішими на своєму весіллі? Адже так не хочеться одягати щось буденне в цей особливий день! А без теплої шубки чи чогось подібного, червоний носик на фотографіях і поганий настрій нареченій забезпечено.

Восени та навесні можна одягнути накидку або палантин, так як ще не дуже холодно, а ось взимку потрібно подумати про теплу шубку, яка зігріє та дозволить досхочу фотографуватися на природі.

Сьогодні в салонах є надзвичайно широкий вибір весільних суконь на будь-який смак та гаманець, а ось, щоб знайти достойну накидку або шубку треба старанно пошукати. Весільні салони пропонують, як покупку накидки так і її прокат. Вигідніше взяти напрокат. Так вийде дешевше, і, крім цього, навряд чи, ви одягнете весільну накидку ще кудись.

Білу шубку можна ще пошукати в магазинах, де продають хутро. Або ж, пошити її на заказ такого фасону і стилю, про який ви мрієте. Тоді вона буде оригінальною і неповторною, але…дорогою! А це вже не кожному по кишені.

При виборі шубки (або накидки), зверніть увагу на її колір. Він має гармоніювати з кольором весільної сукні. Крім цього, шубка з великими ґудзиками може зіпсувати загальний образ нареченої, тому краще обрати не з ґудзиками, а зі схованими гачками, котрих не видно.

Як оригінальний аксесуар та доповнення до шубки, можна придбати і теплу муфточку для рук з такого самого матеріалу, що й шубка.

Напевно, зайве нагадувати, що шубки, накидки, болеро, палантини бувають різних стилів та довжини. І їх обов’язково потрібно міряти до весільної сукні. Шубка з мутону підійде до білої сукні, а ось до кремової або кольору шампанського чудово пасуватиме шубка з норки. Якщо ви обрали собі класичну пишну сукню, то краще поміряйте шубку до талії. А ось весільна сукня «рибка» чудово поєднається з хутряним болеро.

Категорія: Весільні сукні та аксесуари | Переглядів: 5011 | Додав: Admin | Теги: весільна шубка, болеро, накидка | Рейтинг: 4.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"