Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2011 » Вересень » 6 » Трояндове весілля – десять років спільного життя
15:30
Трояндове весілля – десять років спільного життя
Як мало, як багато! Десять років – це добрий шматок життя, і прожити його пліч о пліч з однією людиною варте поваги та захоплення. Звісно, це не двадцять, сорок чи цілих п’ятдесят років, але це найважчі і найважливіші роки.

В цей час народжуються діти, які зміцнюють і водночас піддають сім’ю великим випробуванням. Виховання дітей займає багато часу. На себе та свого партнера залишається його зовсім мало. А стосунки потребують уваги і постійної роботи над ними. Хтось може через це пройти, хтось ні. Тут не обійтися без самопожертви. До десятої річниці діти вже підростають, і стає трошки легше. Та й часу для себе залишається більше.

Всі хотіли б, щоб кохання тривало вічно, але, на жаль, правда в тому, що воно проходить. Якщо за час, поки воно ще є, закохані зуміли побудувати дружню сім’ю, то після нього залишиться взаємоповага, взаєморозуміння і взаємотерпіння. Ці речі допомагають йти далі разом дорогою життя. Впертість і непоступливість руйнують сім’ю, яка може розпастися і після такого довгого терміну, як десята річниця.

На трояндове весілля дарують троянди. Букети створють так, щоб там було 10 троянд. А шлюбну ніч проводять на ліжку, посипаному пелюстками цих квітів. Це досить вагома дата, щоб відсвяткувати її так, як ви цього хочете, і можливо, відсвяткувати незвично. Святкові застілля та гамірних гостей залиште для інших свят. На один день забудьте про свої обов’язки і постійне «треба», та проведіть його тільки вдвох, згадуючи щасливі та смішні моменти спільного життя. За десять років їх, напевно, назбиралося багато. Іноді ностальгія приносить користь. Вона не дає нам забути чогось важливого. Кохання за ці роки, можливо, втратило свої барви, але воно живе в спільних дітях і в спогадах.

Десяту річницю ще називають олов’яною. Олово – метал, який легко можна переплавити. В цей день потрібно «переплавити» свої задавнені образи та пробачити партнеру всі його промахи. Бо, насправді, подружнє життя тільки починається! Попереду ще срібна, перлинова, золота та діамантова річниця весілля.

Категорія: Річниці весілля | Переглядів: 4800 | Додав: LuckyRich | Теги: річниці весілля, трояндове олов'яне весілля, десята річниця весілля | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"