Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2011 » Травень » 6 » Весілля по годинах
13:20
Весілля по годинах
Закохана пара чекає цього дня, готується до нього, хоче зробити його незабутнім. А коли він приходить, то все так швидко відбувається, що іноді не встигаєш опам’ятатися, куди подівся час. Зважаючи на значимість події, наречені хочуть використати кожну хвилину, тому цей день, як жоден інший, розписаний по годинах.

6:00 – 7:00

Більшість наречених встає саме в цей час. Після дзвінка будильника, не спішіть зриватися з ліжка і стрімголов бігти наводити красу. Розпочніть цей особливий день думкою про те, що вас сьогодні чекає надзвичайно щаслива подія. Найімовірніше це єдиний такий день у вашому житті, насолодіться ним сповна.

7:00 – 10:00

Ранковий душ та горнятко ароматної кави підбадьорить перед приходом перукаря та візажиста. Частіше за все, саме на ці години записані зачіска та макіяж.

10:00 – 11:00

Час, коли наречена одягається у святкове вбрання. Ці збори не обходяться без допомоги дружок та фотографа, який фіксує щасливі миті.

У весільній метушні можна щось забути чи не знайти. Краще весь одяг та аксесуари приготувати заздалегідь, щоб потім не перевертати дім вверх дном в безрезультатних пошуках.

11:00 – 12:00

Очікування молодого та його приїзд. Як показує практика, наречений любить запізнюватися. До цього спонукають непередбачувані обставини, які виникають в найвідповідальніший момент від’їзду до молодої. В цей час молода безперервно бігає по кімнаті, при цьому не забуваючи виглянути у вікно, чи ще не приїхав коханий. Тривожна думка, що він, можливо, передумав одружуватися і не приїде, не покидає ні на мить і її дуже важко позбутися.

Відкиньте всі нав’язливі думки, проведіть час очікування в колі подруг та насолоджуйтеся відносними хвилинами спокою, бо решту часу цього дня вам, скоріш за все, не вдасться відпочити.

Коли приїде молодий, не варто затягувати обряд викупу нареченої. Він і без цього хвилюється сильно. Достатньо буде й 30 хвилин.  

12:00 – 17:00

Всі офіційні церемонії припадають на ці години: поїздка до РАЦСу, вінчання в церкві, часто ще фотосесія. Зайнята кожна хвилина. Дуже важливо всі церемонії правильно розписати в часі, щоб не втомлювати гостей лишніми очікуваннями. Щоб все добре спланувати, записуйтеся на певну годину задовго до очікуваної події. Тоді не будете лишній раз нервувати, очікуючи під РАЦСом чи церквою своєї черги.

17:00 – доки зможуть гості

Найважливіші події цього дня вже позаду. Молода пара офіційно вважається чоловіком та дружиною, тому можна трішки розслабитися і відсвяткувати цю подію. Хоча ще буде перший танець, конкурси, поцілунки під «гірко!», спільне розрізання торта та інші події, молодята відчувають полегшення.

По селах зберігся звичай святкувати весілля кілька днів. У містах час скорочується до 3 години ночі або й раніше. За кордоном часу на святковий бенкет відводять ще менше.

Після бенкету наречені щасливо зітхають, згадуючи цей, насичений подіями, день. Їх чекає не менш бурхлива перша шлюбна ніч, правда якщо на неї ще вистачає сил… :)


Категорія: Організація свята | Переглядів: 2658 | Додав: Admin | Теги: день весілля, весілля | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"