Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2009 » Листопад » 19 » Весілля в ісламських країнах
12:44
Весілля в ісламських країнах
В ісламському світі все логічно і просто. Немає тобі ні палких залицянь, ні ніжності. Якщо чоловік вирішив створити сім'ю,- будь-ласка, але при цьому в нього має бути достатньо засобів для існування нової сім'ї. Турбота про матеріальне цілком і повністю лежить на плечах сильної половини. Найкращою кандидатурою буде хлопець з багатої сім'ї. Всі інші критерії оцінювання нареченого вже й не такі важливі.

Щоб доказати родичам нареченої, свою матеріальну спроможність майбутній чоловік дарує дорогі подарунки: квартиру, машину, золото, - сучасна інтерпритація калиму. Наречена у відповідь дарує золотий перстень або ж не менш дорогий весільний костюм.

Найоптимальнішим віком для одруження вважається 21 рік. Сучасні пари перед весіллям проходять медичне обстеження, щоб забезпечити собі здорове потомство. 

Також обговорюється питання полігамності. Якщо наречений документально засвідчить бажання мати тільки одну дружину, то потім він вже не зможе вступити навіть у тимчасовий шлюб. Якщо це не влаштовує нареченого, весілля скасовується.

Кожну наступну дружину чоловік повинен повністю забезпечити матеріально і, крім цього, ділити свій час порівну на всіх жінок.

На ісламські весілля завжди приходить багато гостей - до кілька сотень чоловік. Але з кожним роком молодята надають перевагу скромним весіллям, щоб витратити гроші на цікаву весільну подорож. 


Категорія: Весілля за кордоном | Переглядів: 2951 | Додав: Admin | Теги: ісламське весілля | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"