Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2010 » Липень » 20 » Весілля влітку: найнеобхідніші поради
21:14
Весілля влітку: найнеобхідніші поради
За вікном літо, яскраве сонечко звеселяє душу, а в серці ніжно дзвенять дзвіночки мелодію кохання. Саме пора святкувати весілля, адже надворі тепло і можна одягнути відкриту сукню, носики на фото не будуть червоними від холоду, а багатий вибір овочів та фруктів урізноманітнить святковий стіл.

І, взагалі, місць для проведення вашого свята влітку можна налічити набагато більше. Зважаючи на всі ці фактори, більшість наречених обирають саме літню пору для святкування весіль.

Правда, іноді спека є не помічником, а досить помітною перешкодою: на сонці «плавиться» макіяж нареченої і потіє до сьомого поту наречений у піджаку; зовсім не хочеться їсти вишукані страви та в’януть красиві букети гостей. Ну що ж, з погодою важко угадати…

У будь-якому випадку, нареченим хочеться зробити своє весілля неповторним та, якщо й не ідеальним, то близьким до цього.

Ось кілька корисних порад, які допоможуть у проведенні літнього весілля.

1. Як вже було сказано вище, спека не найкращий друг. Постарайтеся прийняти всі необхідні заходи для кращого перенесення її гостями. Звичайно, є екстремали, але більшість людей надає перевагу прохолоді. Якщо ваше весілля заплановане на відкритій території, подбайте про створення тіні або кондиціювання повітря. Не забудьте про холодні напої, вони будуть особливо доречними зараз.

2. Обдумайте меню свята. Легкі страви та сезонне меню краще посмакують гостям, ніж важка їжа. Пишний торт можна замінити іншими солодощами та холодними десертами.

3. Заплануйте церемонію на час після опівдня. Найбільша спека мине, і гостям легше та веселіше святкуватиметься.

4.  Важливу роль відіграє також вбрання. Для спеки підійде сукня з легкого та дихаючого матеріалу. Об’ємна, з цупкої тканини, вона буде тягарем для вас і зовсім не принесе задоволення. Потрібно також подбати і про костюм для нареченого, адже йому теж буде гаряче.

У будь-якому випадку, продумайте всі нюанси пов’язані із літньою спекою, щоб на весіллі веселитися, а не весь час сумувати за прохолодою.

Категорія: Організація свята | Переглядів: 3222 | Додав: Admin | Теги: весілля влітку | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"