Поділись з друзями - тисни кнопку:
Реклама
Пошук
Статті на тему
З уст народу
Обручки
Річниці весілля
Організація свята
Краса та здоров'я
Весільна церемонія
Одяг для нареченого
Весільні сукні та аксесуари
Весільний кортеж
Весільний букет
Весілля за кордоном
Молода сім’я
Новини
Історії кохання
Інше
Головна » 2011 » Листопад » 22 » Весільна сукня: як зробити правильний вибір
13:18
Весільна сукня: як зробити правильний вибір
Від правильного вибору весільної сукні багато що залежить. Насамперед зовнішній вигляд нареченої і, звичайно ж, її настрій. Чи буде вона почувати себе принцесою на власному святі? Чи буде щаслива і твердо переконана, що жодна інша не пасуватиме їй так, як ця?

Правильно обране вбрання не потрібно весь вечір поправляти, підв’язувати, підшивати, підтягувати. Воно є, але не нагадує про себе натертою шкірою чи стиснутими легенями.

Весільна сукня створює образ і настрій.

Час вибору

Тільки невелика кількість пар одружується спонтанно. Більшість планує весілля заздалегідь, щонайменше, приготування розпочинаються за пів року до визначеної дати.

Після заручин і довгоочікуваного «так», не поспішайте купувати чи шити сукню. За час приготувань ви можете схуднути або поправитись. Щоб мати ідеальний вигляд, річ має бути зроблена відповідно до ваших параметрів. Тут важливі, навіть, кілька сантиметрів! А кожен кілограм може додавати чи знімати ці сантиметри.

Закон підлості діє й тут. Одразу після покупки чи пошиття, на очі може потрапити нова модель, краща і цікавіша, ніж та, що вже є у вас. Для того, щоб уникнути розчарування, перестаньте моніторити каталоги, весільні журнали і фотографії. Забудьте дорогу до салонів. Те, що вже обрали, вам сподобалось і воно найкраще. Жодних сумнівів!

Чимало дівчат думають скористатися прокатом. Гарна ідея, зважаючи на те, що весільне вбрання одягається лише один раз у житті (ваше кохання таке сильне, що про інші варіанти нема що й думати). Взяти омріяну сукню напрокат дешевше і економніше, ніж її купити. В цьому випадку теж не варто поспішати. Салони постійно оновлюють свої екземпляри.

Похід у весільні салони

Вибір сукні – складна справа, яка займає багато часу та нервів. Для походу у салони виділіть окремий день, для неквапливого вибору і примірки того, що вам подобається. Всі варіанти добре обдумуйте, щоб не пошкодувати про свій вибір.

У багатьох салонах кількість безкоштовних примірок обмежена або всі платні.

Цього дня, коли ви зібралися на примірку, краще обійтися без мейк-апу, щоб уникнути неприємних ситуацій з випадково забрудненим вами салонним вбранням.

Не забудьте також взяти з собою взуття, яке знадобиться для вимірювання правильної довжини.

Яку вибрати

Дівчата знають, чого хочуть. Перед походом в салон більшість вже визначилася з фасон і стилем весільного вбрання. Якщо не точно, то хоча б приблизно. Але крім бажання одягнути омріяну річ, має, також, бути впевненість, що такий фасон пасуватиме.

Грамотно підібрана весільна сукня підкреслить плюси фігури і «сховає» недоліки. Популярний фасон «рибка» підходить лише тим, в кого ідеальна фігура (пісочний годинник). Пишна модель приховає вузькі або надто широкі бедра. Власницям спортивної фігури краще облягаюче вбрання не одягати.

Думка оточуючих, звісно, важлива, але не ігноруйте свій внутрішній голос, коли він кричить, що сукня вам не пасує. У всьому важливе почуття міри.

Колір

Білий колір – вибір більшості наречених. Він майже всім підходить. Навіть, коли вже визначилися, що зупинитися саме на ньому, то не відкидайте можливості уявити себе в іншому. Зараз модні пастельні відтінки шампанського та слонової кості, ніжний рожевий, персиковий, карамельний. Можливо, традиційність краще залишити для іншого випадку, а цього разу вибрати щось оригінальне, щоб ваше вбрання відрізнялося від безлічі подібних і було неповторним?

Пори року

Одяг для літньої та зимової нареченої трішки відрізняється. Це, насамперед, взуття, різні аксесуари, головний убір. Зимовій нареченій пасуватиме закритий варіант, який буде ще й гріти. Накидки, шубки, теплі шарфи – все це необхідні аксесуари для холодної пори року. Літнім нареченим, можливо, варто обдумати варіант сонцезахисної парасольки – гарно і вишукано. Всі ці речі створюють і доповнюють загальний образ.

Будьте оригінальними. Трішки старання, трішки фантазії зроблять свою справу. Але, незважаючи на те, яку сукню ви оберете, залишайтеся в ній собою.

Категорія: Весільні сукні та аксесуари | Переглядів: 3318 | Додав: LuckyRich | Теги: весільна сукня 2012, весільні плаття 2012, Весільні сукні 2012, вибір весільного вбрання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Додати фірму
Коментарі
PPK 13.12.2017
Конечно, я тоже люблю природу, но ведь дерево в строительстве ничем не заменить. Я лучше куплю деревянные двери вейквуд http:
Чоловік одружився з деревом
kaidachsonia 30.03.2017
<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Ничто так не бодрит, как удар мизинцем об угол шка
Шоу-театр "Лягре"